پایان نامه طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری

بخش های بریده شده از پایان نامه طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری

چکیده :

در فصل اول به معرفی سیگنال صوت و روشهای تولید آن می پردازیم.
در فصل دوم این پایان نامه (طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری )  بلوک دیاگرام مربوط به ساختار Audio Equolaizer و توضیحی مختصر در باره نحوه کار آن را خواهیم دید.
در فصل سوم، تعریف فیلتر و سنتز مدار و همچنین معرفی پارامترهای فیلتر می آوریم

فصل چهارم، دو تقریب معروف چبی شف و باتر ورث را به اختصار توضیح میدهد.

سپس در فصل پنجم و ششم، پس از مقایسه فیلترهای فعال و غیر فعال، استفاده از تقویت کننده عملاتی را در فیلترهای فعال بالاگذر و پائین گذر و میان گذر خواهیم دید. و پس از آن به معرفی فیلترهای فعال به کار رفته در این Audio Equolaizer خواهیم پرداخت.

فصل هفتم کاربردهای مختلف LM380 را به عنوان تقویت کننده صورتی، بیان می کند. پس از آن در ضمینه (۱) چند نمودار کاربردی، در فیلترهای فعال را خواهیم دید.
و در انتها نیز Database مربوط به LM380 آمده است.

 

پایان نامه طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری

پایان نامه طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری

مقدمه :

در طراحی و ساخت سیستمهای مخابراتی و صوتی و تصویری مهمترین موضوعی که وجود دارد این است که بتوانیم سیگنال فرستاده شده را به بهترین کیفیت دریافت کنیم و بیشترین شباهت بین سیگنال خروجی و ورودی برقرار باشد و در سیگنال صوت و تصویر اینکه شنونده و بیننده بهترین تصویر ممکن و با کیفیت ترین صدا را دریافت کند.

هر قدر هم که یک سیستم گیرنده با دقت و کیفیت طراحی شود باز هم به علل مختلف خروجی ها بطور کامل دلخواه ما نخواهد بود و اعوجاج سیگنالها و نویز محیط خروجی را خراب خواهند کرد سعی طراحان به این است که ادواتی را به مدار اضافه کنیم تا اینکه خروجی ها به سیگنال ایده آل نزدیک شود .یکی از این مدارات متعادل کننده EQUALIZER است در بحث حاضر ما روی متعادل کننده های صوتی متمرکز خواهیم شد که در فرکانس صوت یعنی ۲۰هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز کار می کنند .

امروزه تمام ادوات صوتی مانند رادیو ، ضبط ، اکو ،آمپلی فایر و … مدارات متعادل کننده به انواع مختلف دیجیتال و آنالوگ وجود دارد .که از لحاظ تعداد کانالهای فرکانسی نیز گوناگون می باشند بسته به نیاز معمولا از ۳ کانال تا ۲۰ کانال در صورت امکان دیده می شود که هر چه تعداد کانالها بیشتر باشد امکان کار روی صوت بیبشتر می شود در عین حال هزینه و حجم مدار وسیعتر خواهد شد. اصول کار اکولایزر بر اساس فیلترهای میان گذر می باشد که برای هر کانال فیلترهایی در نظر گرفته می شود در پروژه جاری سعی شده است که سیگنال صوت و روشهای تولید ان بررسی شود ضمن اینکه به ورودی و خروجی مدارات صوتی یعنی میکروفون و بلندگو نیز توجه شده است .

سپس به معرفی اکولایزر و نحوه کار کردن و روشهای ساخت آن پرداخته شده و همچنین بررسی انواع فیلترها و فیلترهایی که در پروژه جاری به کار رفته و طراحی آنها پرداخته شده است .در ادامه به نحوه ساخت و پیاده سازی و طراحی این مدار ۶ کاناله توضیح مدار و قسمتهای مختلف آن و توضیح در مورد آمپلی فایر بکار رفته در آن LM380 پرداخته شده است .

معرفی سیگنال صوت :

صوت عبارت از ارتعاشاتی است که قابل شنیدن باشد و این ارتعاشات را اجسام مادی مرتعش در اطراف خود منتشر می سازند .مبحثی از فیزیک که در آن از پدیده صوت بحث می شود اکوستیک نام دارد . هر گونه صوتی را که در نظر بگیریم از لحاظ احساسات مربوط به حس شنوایی دارای سه خاصیت اصلی است : شدت ،ارتفاع و طنین صوت شدت صوت تاثر از انرژی صوتی است

 

فهرست:ساخت سیستمهای مخابراتی

فصل اول: معرفی سیگنال صوت

معرفی سیگنال صوت ۳
روشهای تولید صوت ۵
بلندگوها ۶
میکروفونها ۱۰

فصل دوم: Audio Equalizer
۱-۲- انتقال بدون اعوجاج ۱۴
۲-۲-یکنواخت ساز صوتی ۲۰
فصل سوم سنتز و آنالیز مدار

۱-۳-سنتز و آنالیز مدار ۲۳
۲-۳-مشخصه دامنه، فاز و افت فیلتر ۲۴

فصل چهارم: تقریب

۱-۴-تقرب مشخصه دامنه یکنواخت ۲۸
۲-۴-نقریب باتر ورث ۲۹
۳-۴-تقریب چبی شف ۳۰

فصل پنجم: سنتز فیلترهای فعال

۱-۵-مقایسه فیلترهای فعال و غیر فعال ۳۳
۲-۵-حساسیت ۳۴
۳-۵-سنتر تابع تبدیل پائین گذر درجه ۲ ۳۶
۴-۵-سنتز تابع بالاگذر درجه ۲ ۳۷
۵-۵-سنتز تابع تبدیل میان گذر درجه ۲ ۳۷
۶-۵-سنتز میان گذر درجه ۲ با دو عدد OP 40

فصل ششم: فیلترهای بکار رفته در اکولایزر

Audio Equalizer 46

فصل هفتم: LM380

۱-۷-تقویت کننده صوتی LM380 54
۲-۷-توصیف مدار LM380 55
۳-۷-تقویت کننده صوتی پل ۵۸
۴-۷-دیگر کاربردها ۶۰
فصل هشتم: جمع بندی کلی

۱-۸- توضیح کلی در مورد کل مدار۶۳

 

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0