دانلود ها – دانلود مقاله فارسی|بانک مقاله https://bankmaghaleh.com مقالات فارسی رایگان - بانک مقاله رایگان Fri, 29 Jul 2022 10:49:15 +0000 fa-IR hourly 1 https://bankmaghaleh.com/wp-content/uploads/2020/01/cropped-bazar4h-32x32.png دانلود ها – دانلود مقاله فارسی|بانک مقاله https://bankmaghaleh.com 32 32 دانلود مقاله معماری ایران در دوره مغول https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%85%d8%b9%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%ba%d9%88%d9%84%d8%a7%d9%86/ Mon, 30 Mar 2020 09:33:53 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=6103 معماری اسلامی ایران در دوره مغولان

مقدمه
سرزمين كهن ايران كه ريشه در تاريخ چند هزار سالة جهان دارد، هرچند بارها دستخوش تاخت و تاز بيگانگان قرار گرفته و دوره‌هايي را تحت حاكميت آنان به سر برده، با اين همه، با بهره‌گيري از تمدن و فرهنگ ريشه‌دار و نيرومندش، نه تنها تجديد حيات كرده، بلكه اشغالگران را به كلي در تمدن و هنر خود مستهلك نموده و آنان را در شمار پيروان و مروجان علم، هنر و صنعت ايراني درآورده است. پيش تاريخ فرهنگي ايران كه نزديك به هفت تا هشت هزار سال پيش از اين در ساخت بت‌هاي گلين سپيده زد، نشانه‌اي عمومي وفراگير از نخستين تلاش هنري آدميان است.

اين منطقه كه تنوع جغرافيايي فراوان و غناي اقليمي خاصي دارد، در طول تاريخ با ابداعات هنري، علمي و صنعتي، به پيشرفت آدمي كمك وافري كرده و از ديرباز سرچشمة بسياري از عوامل تمدن و فرهنگ خاور نزديك بوده است؛ چنان كه رنه گروسه، مستشرق سرشناس غربي، در معرفي ايران آورده است :

معماری ایران در دوره مغول

سرزمين ايران چون دژي مستحكم يكي از باستاني‌ترين تمدن‌هاي جهان كهن، يعني تمدني را كه از پنجاه سدة ]گذشته[ به اين سو، پيوسته تجديد شده و به طرز حيرت‌آوري ادامه يافته، در خود حفظ كرده و مشعلي را كه در بامداد تاريخ بر فراز فلات ايران افروخته شده، همچنان شعله‌ور نگاه داشته است.

فرهنگ ايراني از ديرباز داراي دو ويژگي ممتاز بوده كه همواره اين دو شاخصه رشد و گسترش آن را در پي آورده و در اعصار مختلف، به ويژه در عرصة هنر، حوزه نفوذ و تأثير آن را از قملروي جغرافيايي‌اش فراتر برده است. اين دو مشخصة تاريخي كه به عواملي همچون محيط جغرافيايي و گذشتة افتخار آميز فرهنگي مربوط مي‌شود، عبارت‌اند از: تعامل ايرانيان از زمان باستان با افكار، آثار و هنرهاي ديگران و دريافت و يادگيري و سپس تركيب و تأليف دگربارة آن‌ها و همچنين استعداد شگرف مردم ايران از حيث استقامت و ثبات در بقا و دوام تاريخ فرهنگ و هنر خود.

تجليل خصوصيت نخست در تعاملي است كه صنعتگران و هنرمندان ايراني با آموزه‌هاي اسلام، پس از گرويدن ايرانيان به اين دين مبين، داشتند و تمام تجربيات فني، هنري و سنت‌هاي باستاني خود را در خدمت آيين نو درآوردند و با درآميختن با فرهنگ‌هاي ديگر ملل مسلمان جهان، پايه‌هاي هنر اسلامي را بنياد نهادند، پروفسور پوپ در اين باره در كتاب شاهكارهاي هنر ايران آورده است:

هنگامي كه اروپا در جهل و تاريكي به سر مي‌برد، فرهنگ و هنر اسلامي نيمي از جهان را منور ساخت و گرچه نواحي ديگر در اين قسمت شركت داشتند، ليكنه منبع اصلي و سرچشمة اين نور ايران بود.

نمونة بارز استقامت و پايداري ايرانيان در حفظ، بقا و دوام اصالت‌هاي فرهنگي و هنري را مي‌توان با مرور به تاريخ تهاجم وحشيانة مغولان به اين سرزمين مشاهد كرد. حملات سبعانه و ويرانگر قبايل صحراگرد مغول كه اشغال بخشي از خاك ايران را به همراه داشت، اهدافي همچون اقامة رسوم و ترويج اصول اداري مغولي و چيني را نيز دنبال مي‌كرد.

از اين رو، اخلاف هولاكو كه به نام ايلخانيان در ايران حكومت كردند، اجراي ياساوترويج چاو را در ايران آزمودند و پس از مأيوس شدن از اجراي آن‌ها و موفق نشدن دربرانداختن و از بين بردن تمدن و فرهنگ حاكم بر اين سرزمين، با وجود مراوده با پاپ و ارتباط با سلاطين مسيحي در اروپا، انجام آيين اسلام را پذيرفتند و رفته رفته مقهور تمدن و تربيت ايراني و اسلامي شدند.

در دورة حاكميت ايلخانيان و تيموريان بر ايران، هنر ايراني در بسياري از عرصه‌ها، از جمله در فنون مربوط به معماري، تزيينات ساختماني، نقاشي و توليد نسخ مصور درخشش فوق‌العاده‌اي يافت و از محدودة جغرافيايي خود فراتر رفت و به ديگر نقاط جهان آن روز و مكاتب هنري آن روزگار سرايت كرده و تأثير عميقي گذارد.

معماري ايران و آسياي مركزي در دورة ايلخانيان تا عصر تيموري

در پاييز سال 1253م. خان بزرگ مغول، يعني منگوقا آن (Mongke) كه نوة چنگيز خان و حاكم بزرگ مغولان در چين بود، سپاهي بزرگ را به فرماندهي برادرش هلاكو، براي جنگ با اسماعيليه در شمال ايران و خليفة عباسيان در بغداد، روانة اين مناطق كرد. هلاكو در سال 1258م. از راه ايران به سرعت وارد بغداد شد، و اين شهر را به تصرف خود درآورد. او كه همة شهرهاي سرراهش، تا بغداد را تسليم خود كرده، و آن شهرهايي سرراهش، تا بغداد را تسليم خود كرده، و آن شهرهايي را كه تسليم نمي‌شدند غارت و ويران كرده بود، در بغداد به عنوان دست نشاندة خان بزرگ، بر مسند حكومت ايران تكيه زد و به طور رسمي حكومت ايلخانيان را در ايران پايه‌گذاري كرد.

هلاكو و جانشينان او كه زندگي به شيوة ايلياتي و چادرنشيني را ترجيح مي‌دادند و غالباً زمستان‌ها در مناطق گرم‌تر بين النهرين، و تابستان‌ها در دشت‌هاي سرسبز شمال غربي ايران در چادرها سكونت داشتند، به امر معماري و ساختمان توجهي نداشتند؛ بنابراين آن‌چه از نيمة دوم شدة سيزدهم ميلادي، از معماري در اين مناطق به يادگار مانده تعداد كمي ساختمان معمولي است.

ايلخانيان بر سرزمين‌ وسيعي، كه از كناره‌هاي مديترانه، تا سواحل اقيانوس هند و منطقه قفقاز امتداد مي‌يافت و براساس نقشه جهاني امروز، مناطق غرب افغانستان، ايران، جنوب روسيه، شرق تركيه و عراق را شامل مي‌شود حكومت مي‌كردند، ساختمان‌هايي با سبك‌هاي معماري متفاوت از خود به جاي گذاشتند كه زمين‌لرزه‌هاي متعدد، تاخت و تازهاي مكرر و اشغال‌گري‌هاي پي در پي بيش‌تر آن‌ها را از بين برده و تنها نمونه‌هايي پراكنده و مخروبه در پايتخت‌هاي اين سلسله يعني: شهرهاي مراغه، تبريز، بغداد و سلطانيه، به جا مانده كه تعريف و توصيف كامل بيش‌تر آن‌ها، از كتب تاريخي به دست ما رسيده است. البته ابنيه‌اي كه از دورة ايلخانيان در مركز و غرب ايران باقي مانده، سبك‌هاي معماري محلي آن عصر را نشان مي‌دهد و نمايانگر نوع معماري در عصر ايلخانياني است كه، ميراث دار مجموعه‌اي از سبك‌ها، مدل‌ها، روش‌ها و لوازم ساختماني متنوعي بودند كه پيش از آنان، در ايران توسعه يافته بود.

ساختمان مسجد جامع، كه در ايران با نام مساجد چهار ايواني مشهور بوده، سبكي قديمي و شامل صحني مستطيل شكل با چهار ايوان در چهار گوشه و اتاقي بزرگ و گنبددار و روبه قبله بود. (اين اتاق معمولاً پشت ايوان قبله قرار داشت.) كه اين شيوه در آن عصر به شكل الگويي استاندارد و متداول، براي همة ساختمان‌ها، اعم از ساختمان‌هاي مذهبي، مانند: مدارس و خانقاه‌ها و ساختمان‌هاي غير مذهبي مانند كاروانسراها، درآمد.

آرامگاه‌هاي اين دوره به صورت مقبره‌هاي برجي شكل، بناهاي مربع شكل و يا قبه‌اي شكل چند ضعلي بودند.
مشخصة اين آرامگاه‌ها به طور معمول، شامل: ايوان، گنبد، سكنج (محل اتصال چهار گوشه اتاق در بالاي ديوارها به گنبد) و مناره بود كه بيش‌تر به شكل مركب و با كاركرد و شكل‌هاي مشخص به كار مي‌رفتند. در تمامي اتاق‌هاي گنبددار مربع يا چند ضلعي، جايي كه گنبد بر روي ديوار قرار مي‌گرفت، نياز به رابطي بود كه بتواند سطحي بالايي اتاق مربعي يا چند ضلعي را براي قرار گرفتن گنبد آماده كند؛ بنابراين از سكنج كه همان رابط و پلي است كه گنبد را به سطح بالايي ديواره‌هاي اتاق وصل مي‌كند، استفاده مي‌شد. پيش طاق دروازه‌اي بلند و صوري بود كه از يك قوس يا طاق تشكيل مي‌شد كه درون قابل مستطيل قرار داشت و نوعي ايوان تنگ محسوب مي‌شد.

مناره، معمولا‌ً به منزله يكي از تمهيدات لازم در طرح ساختمان‌هاي مذهبي به كار مي‌رفت و محل استقرار آن، در انتهاي سر در ساختمان يا در دو طرف يك ايوان بوده است. در دورة ايلخانيان آجرهاي پختة بسيار عالي، يكي از مواد اصلي و دايمي ساختمان‌سازي بود كه در تزيينات ساختمان‌ها نيز از آن استفاده مي‌شد. روكش‌هاي گچ – كه در آن عصر از عناصر رايج در تزيين ساختمان‌ها بود- در كنار آجرهاي كاشي و سفالينه‌هاي تزييني، در مجموع تزيينات نماي ساختمان‌ها را تشكيل داده، نمايي جذاب تر و چشم‌گير از ساختمان را به نمايش مي‌گذاشتند.

در اين دوره سبك سنتي ساختمان‌سازي توسعه يافت و بناهاي منفرد و مجزا از هم به شكل گروهي و مجموعه‌هاي بزرگ، غالباً پيرامون مقبرة يك شخصيت مشهور و مورد احترام مذهبي و يا حكومتي، ساخته مي‌شدند. اين مجتمع‌ها كه داراي پيش‌طاق‌هايي (Pishtaq) با تزئينات ماهرانه در سردر اصلي خود بودند، در آغاز به طور اتفاقي در كنار هم قرار مي‌گرفتند ولي بعدها اين شيوه به صورت سبكي جديد در معماري درآمد. در اين دوره ابعاد و تناسب ساختمان‌ها تغيير يافت؛ به طوري كه سقف اتاق‌ها بلندتر و قوس‌ها و طاق‌هاي قوس‌دار نوك تيزتر و مناره‌ها باريك‌تر شدند. مناره‌هاي جديد متناسب و هماهنگ با سبك ساختمان ساخته مي‌شدند. مثلاً سردر دروازه‌هايي كه از آن عصر به جا مانده، همواره با دو منارة بلند و رفيع ديده مي‌شود.

آجر پخته، همچنان يكي از عناصر اصلي در ساختمان‌سازي با روش‌هاي جديد و توسعه يافته به كار مي‌رفت؛ ضمن اينكه تزيينات آجري، نماي ساختمان را جذاب و حيات‌بخش مي‌كرد. در ساختمان‌سازي اين دوره، تزيينات و نما و رنگ اهميت بيشتري پيدا كرد؛ كه از آن جمله مي‌توان به اضافه شدن آجرهاي لعابدار تزييني در نماي خارجي، و نيز به روكش‌هاي كاشي، سفالي، كنده‌كاري و رنگ‌آميزي ديوارها در تزيينان داخلي اشاره كرد. هرچند كه مقرنس‌كاري، مانند آجر پخته از عناصر اصلي در امر ساختمان‌سازي و تزيينات نماي ساختمان محسوب نمي‌شود و مانند آن سابقه ندارد، اما در تزيين بعضي از ساختمان‌ها به صورت برجسته و معلق بر روي طاق‌هاي قوسي و ديوارها ديده مي‌شود.

فهرست مطالب :

مقدمه

معماري ايران و آسياي مركزي در دوره ايلخانيان تا عصر تيموري

معماري در دوره ايلخانيان

خصوصيات عمده معماري ايلخانيان

معماري مذهبي و تدفيني

معماري غير مذهبي

تزئين معماري

طبقات ابنيه

رابطه ابنيه با محل آن

خصوصيات ساختمان

شالوده

پلكان

طاقها

گنبدها

خصوصيات نقشه

طاقنماها

پاطاق و مقرنس

محرابها

ظرافت عناصر ساختماني

هنر گچبري دوره ايلخاني

هنر آجركاري دوره ايلخاني

شيوه ها و مصالح تزئيني

گچ

كاشيكاري

معماري در دوره جانشينان ايلخانيان

تصاوير

منابع و ماخذ

]]>
پایان نامه در مورد قارچ خوراکی https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9%db%8c/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9%db%8c/#comments Sat, 29 Feb 2020 09:04:04 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5955 قارچ خوراکی

بانک مقاله : بررسي قابليت تركيب‌پذيري عمومي و خصوصي براي صفت عملكرد در ده ايزوله خالص هموكاريون قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد (Agaricus bisporus)

پایان نامه قارچ خوراکی

پایان نامه قارچ خوراکی

چكيــده

در بين قارچهاي خوراكي، قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد رايج‌ترين قارچي است كه در سراسر جهان كشت مي‌شود. كشت اين قارچ نخستين بار در قرن هفدهم ميلادي در فرانسه شروع شد ولي تاكنون نسبت به گياهان زراعي تلاشهاي كمتري در مورد اصلاح آن صورت گرفته است. در حال حاضر حدود 38% كل توليد قارچهاي خوراكي دنيا، به قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد اختصاص داده شده است.

عليرغم اهميت اقتصادي زياد و توليد وسيع جهاني قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد، برنامه‌هاي اصلاحي اين قارچ به علل زير با مشكلات زيادي روبرو بوده است. نخست اين كه بيشتر بازيديوسپورهاي اين قارچ حاوي دو هستة هاپلوئيد متفاوت و سازگار از نظر جنسي مي‌باشد كه پس از تندش تشكيل يك ميسليوم هتروكاريوتيكي بارور مي‌دهد و تنها درصد اندكي از بازيديوسپورها تك هسته‌اي (يا با دو هسته مشابه) بوده و قابليت انجام دو رگ‌گيري را دارند.

دوم اين كه اختلاف فنوتيپي قابل مشاهده‌اي بين ميسليوم‌هاي هموكاريون و هتروكاريون وجود ندارد و در نهايت آن كه تندش اسپور به عنوان اولين گام در يك برنامة اصلاحي بسيار ضعيف و ناهماهنگ است و غالباً با آلودگي‌هاي باكتريايي همراه مي‌باشد. با وجود مشكلات فوق و پيشرفت‌هايي كه در اصلاح اين قارچ صورت گرفته است. روشهاي بهبود نژادي در اين قارچ عبارتند از: وارد كردن نژادهاي مرغوب، جمع‌آوري ژرم پلاسمهاي وحشي، گزينش درون نژادي، دورگ‌گيري و مهندسي ژنتيك. در حال حاضر مهم‌ترين برنامه اصلاحي اين قارچ براساس دو رگ‌گيري هدفمند در بين هموكاريون‌ها مي‌باشد.

در روش دو رگ‌گيري، هدف آن است كه به يك نژاد با شاخص‌هاي ژنتيكي مطلوب والدين و در نهايت بهبود صفات كمي و كيفي دست يافت. در اين تحقيق ده جدايه هموكاريون مختلف كه مورد تأييد قرار گرفته است، با انجام تلاقي داي‌آلل در بين آنها، سعي در گرد‌آوري ژن‌هاي مطلوب نژادهاي مزبور در يك نژاد جديد دو رگ و بهبود ژنتيكي براي صفت عملكرد نموده‌ايم. نتايج مربوط به دورگ‌گيري نشان مي‌دهد، وقوع پديده‌هايي همچون اثر متقابل ميسليومي در محل انجام تلاقي، تغيير سرعت رشد و ريخت‌ پرگنه دو رگ نسبت به جفت هموكاريون‌ها، مي‌تواند به عنوان معيارهايي جهت انتخاب هيف از محل تلاقي در نظر گرفته شود.

در زمان رشد دو رگ‌ها در محيط كشت PDA، قطر پرگنه، تيپ رشدي پرگنه يادداشت برداري شد. دو‌رگ‌هاي حاصله جهت تأييد، به آزمون ميوه‌دهي برده شد كه با استفاده از طرح بلوك كامل تصادفي با دو تكرار مورد آزمون عملكرد قرار گرفتند. در طي اين مرحله خصوصياتي نظير زمان پر كردن اسپاون، ميزان عملكرد، وزن تك ميوه اندازه‌گيري شد. سپس با انجام تجزيه داي‌آلل، قابليت تركيب‌پذيري عمومي و خصوصي اندازه‌‌گيري گرديد و بهترين جدايه هموكاريون (A15-8) و بهترين دو رگ (130-7 A 15-6 ) مشخص شد. همچنين با بدست آوردن نسبت واريانس تركيب‌پذيري عمومي به خصوصي، اهميت هر يك از اثرات افزايشي و غالبيت در كنترل صفت عملكرد تعيين شد.

بطوريكه اين نسبت، معني‌دار نبود كه دلالت بر عمل غالبيت ژنها دارد يعني صفت عملكرد توسط عمل غالبيت ژنها كنترل شده است. جدول تجزيه واريانس نشان داد كه اثر بلوك بي‌معني است. همچنين ضريب تغييرات آزمايش حدود 5/12% بود و نشان مي‌داد كه آزمايش داراي دقت بالايي است. نتايج سرعت رشد پرگنه نشان داد كه سرعت رشد ميسليوم هموكاريون بسيار كمتر از ميسليوم دو رگ است. همچنين بين قطر پرگنه و عملكرد همبستگي مثبت وجود دارد. نتايج حاصل از تجزيه داي‌الل نشان مي‌دهد كه مي‌توان بهترين دو رگ‌ها و برترين جدايه‌هاي آميزشي را جهت تسريع برنامه‌هاي اصلاحي بعدي معرفي

فهرست مطالب :

چكيده 1

فصل اول: مقدمه

دلايل عمده عملكرد پايين قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد در ايران 8

فصل دوم: بررسي منابع

تاريخچه پرورش قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد 10

آشنايي اجمالي با قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد 12

طبقه‌بندي 12

رده بندي 12

اندام شناسي قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد 13

مشخصات پرگنه در كشت خالص 15

نامگذاري علمي قارچ خوراكي تكمه‌اي سفيد: 15

تقسيم بندي واحدهاي سلولي ميسليوم از لحاظ تعداد و تركيب‌بندي هسته‌اي 16

چرخ زندگي قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد 16

بررسي الگوهاي چرخه زندگي در قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد 19

الف ـ هموتاليسم 19

ب ـ هتروتاليسم 20

ژنتيك قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد 22

روشهاي بهبود نژادي در قارچ خوراکی تكمه‌اي سفيد: 24

كشت بافت 25

گزينش از طريق كشت تك اسپوري 26

تهيه نقش اسپور 26

الف ـ كشت و گزينش تك اسپوري 26

ب ـ كشت و گزينش چند اسپوري 27

اختلاط ساده 28

تلاقي هدفمند هموكاريون‌ها 28

بدست آوردن هموكاريون و تاييد آنها 29
1ـ روش سنتي تأييد هموكاريون‌ها 29
2ـ تهيه و تاييد هموكاريونهاي والدي به روش تهيه پروتوپلاست 30
3ـ تاييد هموكاريونها با استفاده از نشانگر RFLP 30
4ـ تاييد هموكاريون‌ها با استفاده از نشانگر RAPD 31

انجام تلاقي بين هموكاريونها و تاييد هيبريدها: 32

الف ـ استفاده از نشانگرهاي غذايي براي تاييد هيبريدها: 33

ب ـ استفاده از آيزوزايم‌ها براي تاييد هيبريدها: 34

ج ـ استفاده از نشانگرهاي مقاومت براي تأييد هيبريد‌ها 34

اصلاح برخي صفات با استفاده از روش تلاقي هيبريدها: 34

د ـ استفاده از نشانگرهاي مورفولوژيكي براي تاييد هيبريدها: 35

مراحل انجام آزمون اصلاحي از طريق دورگ‌گيري هدفمند: 35
1ـ كشت اسپور 35
2ـ جداسازي تك اسپورها 36
3ـ تهيه اسپاون 36

آزمون ميوه‌دهي 36

الف ـ تهيه بستر كشت: 36

ب ـ مراحل پرورش و ميوه‌دهي: 37

توليد پريمورديا در سطح محيط كشت: 38

توليد اجسام ميوه دهي در اسپاون 38

ج ـ توليد اندام باردهي در كمپوست 39

مهندسي ژنتيك 39
1ـ انتقال ژن 39
2ـ اختلاط پروتوپلاستها 40

فصل سوم: مواد و روشها

تهيه نژادها 42

روش تهيه محيط كشت غذايي PDA 42

روش كشت هموكاريون‌ها 43

روش تلاقي هموكاريون‌ها 44

نمونه‌گيري از منطقه تلاقي 45

تهيه اسپاون مادري از هيبريدها 45

تلقيح دانه‌هاي گندم با كشت هيبريد 46

تهيه بستر كشت (كمپوست) 47

الف ـ پاستوريزاسيون و آمونياك‌زدايي 49

ب ـ مايه‌زني كمپوست 49

ج ـ خاك‌دهي بستر كشت 49

هوادهي و افت سريع دما 50

محاسبه قابليت تركيب‌پذيري عمومي و خصوصي 53

محاسبه واريانس تركيب‌ پذيريي عمومي و خصوصي 53

محاسبه واريانس افزايشي و غالبيت 53

فصل چهارم نتايج و بحث

نتايج بررسي سرعت رشد (قطر پرگنه هموكاريون‌ها) 55

تيپ رشدي پرگنه هموكاريون 55

نتايج سرعت رشد در هتروكاريو‌ن‌ها 59

نتايج مشاهده‌اي تهيه اسپاون 60

نتايج مشاهداي آزمون ميوه‌دهي 60

جدول تجزيه واريانس براي صفت عملكرد در دورگ‌ها 61

جدول قابليت تركيب‌پذيري عمومي در هموكاريون‌ها 64

جدول قابليت تركيب‌پذيري خصوصي دورگ‌ها 64

جدول مقادير اجزاء ژنتيكي 66

ضريب همبستگي 66

پيشنهادات 67

منابع 69

پيوست 75

چكيده انگليسي 78

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9%db%8c/feed/ 1
تحقیق اماده ادبیات فارسی https://bankmaghaleh.com/downloads/adabiyat/ https://bankmaghaleh.com/downloads/adabiyat/#respond Sat, 01 Feb 2020 14:13:11 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5754 ادبیات فارسیبانک مقاله

 

دانلود مقاله ادبیات فارسی word

بسته شیک و منظم مقالات ، پاورپوینت و پایان نامه رشته زبان و ادبیات فارسی ( مطابق عکس های زیر )

بسته مخصوص کافی نت ها و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی

تمام این مقالات به شکل فایل word بعد از خرید قابل دانلود می باشد

 

پاورپوینت ادبیات :

  • پاورپوینت انواع ادبی ۱۶۵ اسلاید
  • پاورپوینت آشنایی با علوم قرآنی ۱۹۸ اسلاید
  • پاورپوینت تاریخ ادبیات ایران ۱ – ۱۶۶ اسلاید
  • پاورپوینت تاریخ زبان فارسی ۱۷۹ اسلاید
  • پاورپوینت درس عروض و قافیه ۸۱ اسلاید
  • پاورپوینت دستور زبان فارسی ۲ – ۱۶۵ اسلاید
  • پاورپوینت رودکی و منوچهری ۱۳۳ اسلاید
  • پاورپوینت سبک شناسی (۲) نثر ۱۸۶ اسلاید
  • پاورپوینت فارسی عمومی ۲۰۶ اسلاید
  • پاورپوینت قرائت عربی (۱) رشته زبان و ادبیات  ۸۰ اسلاید
  • پاورپوینت قرائت عربی (۱) رشته زبان و ادبیات فارسی ۱۶۱ اسلاید
  • پاورپوینت قواعد عربی – ۳ ۲۲۵ اسلاید
  • پاورپوینت کلیله و دمنه ۱ – ۱۶۶ اسلاید
  • پاورپوینت گزیدۀ قصاید خاقانی ۵۶۱ اسلاید
  • پاورپوینت مرجع شناسی و روش تحقیق -رشته زبان و ادبیات فارسی ۲۰۹ اسلاید
  • پاورپوینت مسعود سعد سلمان ۱۴۹ اسلاید
  • پاورپوینت معانی و بیان ۲ – ۱۵۵ اسلاید
  • پاورپوینت معرفی و راهنمایی کلی طرح درس «بدیع» و جایگاه آن در میان درس‌های دیگر ۱۶۶ اسلاید
  • پاورپوینت مقدمات زبان‌شناسی ۱۶۲ اسلاید
  • پاورپوینت منطق الطیر عطار ۵۰۶ اسلاید

 

پایان نامه ادبیات  :

  • پایان نامه تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی
  • پایان نامه گرافیک کاربرد ادبیات تبلیغات در آثار گرافیک معاصر ایران
  • پایان نامه مقایسه گلستان سعدی و بهارستان جامی
  • پایان نامه نقدی بر مبانی نگارش علمی
  • پایان نامه تاریخ زندگی پیامبر اکرم (ص) قبل و بعداز بعثت
  • پایان نامه آثار سید رضی
  • پایان نامه نقد ی بر دستور مختصر تاریخی زبان فارسی
  • پایان نامه نقش زن در دفاع مقدس
  • پایان نامه تحلیل کتابهای مجالس صوفیه

 

دانلود مقاله زبان و ادبیات فارسی

  • ادبیات مدرن ایران
  • خلاصه نویسی ارزش های آموزشی۱
  • داستان کوتاه درادبیات نوین ایران
  • عمربن خیام نیشابوری
  • نیما یوشیج
  • هنر انتزاعی
  • بررسی آثار محمود دولت آبادی

 

شما بعد از خرید دقیقا به شکل زیر فایل را دانلود خواهید کرد

دانلود مقالات رشته ادبیات

دانلود پایان نامه رشته ادبیات

دانلود پاورپوینت رشته ادبیات

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/adabiyat/feed/ 0
پایان نامه در مورد حساسیت کنتراست https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%aa-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%aa/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%aa-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%aa/#respond Sat, 28 Dec 2019 06:40:42 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5499 حساسیت کنتراست : پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی بینایی سنجی

موضوع :
بررسی حساسیت کانتراست با افزایش سن در بیماران مراجعه کننده به کلینیک بینائی سنجی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ۱۳۸۷

خلاصه

هدف : تعیین تغییرات حساسیت کنتراست با افزایش سن .

روش کار : از میان ۱۱۰ مراجعه کننده به کلینیک بینایی سنجی پس از توضیح کامل پروژه و گرفتن رضایت اطلاعات شامل : سن ، جنس گرفته شده و در پرسشنامه مربوطه ثبت گردید .

در مرحله بعد معاینات گرفتن دید بدون عینک ، رفرکشن توسط رتینوسکوپ استاتیک ، بررسی دید با اصلاح انجام شده و از میان بیمارانی که با اصلاح ، دید کامل داشته اند تست حساسیت کانتراست پلی رابسون ابتدا تک چشمی و سپس دوچشمی در شرایط نوری گرفته شد و نتایج بررسی شد.

نتایج :بر اساس آزمون  T میزان حساسیت کانتراست چشم راست، چپ و دوچشمی در گروههای سنی مختلف تفاوت معنی داری داشت .

(P-Value  چشم راست = ۰۰۲/۰ ؛ P-Value  چشم چپ = ۰۰۳/۰ ؛ P-Value  دوچشمی = ۰۰۰/۰ )

حساسیت کنتراست

فهرست مطالب :

خلاصه ۱
فصل اول: مقدمه

۱-۱ پیشگفتار ۳
۱-۲ کلیات ۴
۱-۲-۱ حساسیت کنتراست  چیست ؟ ۴
۱-۲-۲ حساسیت کنتراست ۴
۱-۲-۳ کانتراست چیست ؟ ۵
۱-۲-۴ چه میزان روشنایی باید مورد استفاده قرار گیرد ؟ ۶
۱-۲-۵ اندازه گیری حدت بینایی ۶
۱-۲-۶ منحنی عمل حساسیت کانتراست ۸
۱-۲-۷ عوامل موثر بر منحنی عمل حساسیت کانتراست ۹
۱-۲-۷-۱ شکل و ماهیت موج ۹
۱-۲-۷-۲ میزان روشنایی ۹
۱-۲-۷-۳ طول بار ۱۰
۱-۲-۷-۴ اندازه مردمک ۱۰
۱-۲-۷-۵ سن ۱۰
۱-۲-۷-۶ مدت ارائه ۱۰
۱-۲-۷-۷ تاثیر بیماریها و اختلالات
۱-۲-۷-۷-۱ تاثیر کاتاراکت بر حساسیت کانتراست ۱۱

۱-۲-۷-۷-۲ تاثیر گلوکوم بر حساسیت کانتراست ۱۲
۱-۲-۷-۷-۳ تاثیر بیماریهای رتین بر حساسیت کانتراست ۱۲
۱-۲-۷-۷-۴ تاثیر داروها ۱۴
۱-۲-۷-۷-۵ نقایص اپتیکی ۱۴
۱-۲-۸ تغییرات وابسته به سن در حساسیت کانتراست ۱۶
۱-۲-۹ روش های ارائه کانتراست ۱۸
۱-۲-۹-۱ چارتهای چاپی ۱۸
۱) چارت آردن گریتینگ ۱۹
۲) چارت کانتراست Vistech vision C.test sys 20
۳ )چارت کانتراست ریگان ۲۱
۴ )چارت حساسیت کانتراست کم کمبریج ۲۱
۵ )چارت کانتراست پلی رابسون ۲۳

فصل دوم: مروری بر مطالعات گذشته

۲-۱ بررسی متون ۲۷

فصل سوم:روش کار

۳-۱ روش کار ۳۳
۳-۱-۱ جمعیت مورد مطالعه
۳-۱-۲ روش جمع آوری اطلاعات ۳۳
۳۴
۳-۱-۳ زمان اجرای مراحل تحقیق ۳۵
۳-۱-۴ روش تجزیه و تحلیل اطلاعات ۳۵
۳-۱-۵ اهداف ۳۵
۳-۱-۶ فرضیات

فصل چهارم : نتایج ۳۶

۴-۱ معرفی متغیرها ۳۸
۴-۱-۱ جنس ۳۸
۴-۱-۲ سن
۴-۱-۳ حساسیت کنتراست چشم راست
۴-۱-۴ حساسیت کنتراست چشم چپ ۳۹

۴-۱-۵ حساسیت کنتراست دوچشمی ۴۲
۴-۱-۶ عدسی اصلاح کننده عیوب انکساری چشم راست
۴-۱-۷ عدسی اصلاح کننده عیوب انکساری چشم چپ ۴۳
۴-۲ آزمون ها ۴۴
۴-۲-۱ آزمون T
۴-۲-۱-۱ آزمون T برای مقایسه حساسیت کانتراست چشم چپ در گروه های سنی

۴-۲-۱-۲ آزمون T برای مقایسه حساسیت کانتراست چشم راست در گروه های سنی

۴-۲-۱-۳ آزمون T برای مقایسه حساسیت کانتراست دوچشمی در گروه های سنی

۴-۲-۱-۴ آزمون T برای فرض برابری میزان حساسیت کانتراست در چشم چپ در دو گروه زن ومرد

۴-۲-۱-۵ آزمون T برای فرض برابری میزان حساسیت کانتراست در چشم راست در دو گروه زن ومرد

۴-۲-۱-۶ آزمون T برای فرض برابری میزان حساسیت کانتراست دو چشمی در دو گروه زن ومرد

۴-۲-۱-۷ آزمون T برای فرض برابری میزان حساسیت کانتراست چشم چپ با عیوب انکساری اصلاحی

۴-۲-۱-۸ آزمون T برای فرض برابری میزان حساسیت کانتراست چشم راست با عیوب انکساری اصلاحی

۴-۲-۲ آزمون همبستگی

۴-۲-۲-۱ آزمون همبستگی حساسیت چشم راست و سن
۴-۲-۲-۲ آزمون همبستگی حساسیت چشم راست و سن
۴-۲-۲-۳ آزمون همبستگی حساسیت دو چشمی و سن

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

۵-۱ حساسیت کانتراست در گروه های سنی مختلف

۵-۲ رابطه حساسیت کانتراست با افزایش سن

۵-۳ رابطه حساسیت کانتراست و جنس

۵-۴ مقایسه حساسیت کانتراست تک چشمی و دو چشمی

۵-۵ رابطه عیوب انکساری اصلاح شده و حساسیت کانتراست

۵-۶ نتیجه گیری

منابع

pshsdj ;kjvhsj

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%aa-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%aa/feed/ 0
بررسی میزان رضایت دانشجویان دانشگاه آزاد از اساتید https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b6%d8%a7%d9%8a%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%aa%d9%8a%d8%af/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b6%d8%a7%d9%8a%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%aa%d9%8a%d8%af/#respond Thu, 19 Dec 2019 06:40:35 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5459 رضایت دانشجو از اساتید

بررسی میزان رضایت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از اساتید دانشگاه

دانشگاههای ما، به دلیل گرفتاریها و مسائل گوناگون، کمتر فرصت این را داشته اند به نظرات دانشجویان، که در حقیقت دریافت کنندگان اصلی آموزش عالی هستند، وقوف پیدا کنند و ملاحظه نمایند که آیا آموزش عالی در راه صحیح و مناسب حرکت می کند، یا آن که چنین نیست و تلاشها فاقد جهت هستند.

یک رودخانه همیشه مسیر خودش را پیدا می کند و به دریا می ریزد، ما هم باید هدف و راه خودمان را پیدا کنیم، هدف اصلی همه انسانها خوشبخت زیستن است و لازمه خوشبختی خوب دانستن است و اگر دانشگاه می رویم به دلیل بهتر یاد گرفتن و خوشبخت شدن در زندگی است.

تمام سازمانهای آموزش دنیا باید از خودشان این سئوال را داشته باشند که آیا ما می توانیم این کسانی را که به این مراکز آمده اند راضی، موفق و در نهایت خوشبخت کنیم؟ این رسالت بزرگ در دست معلمین و استادان معظم ماست، بنابراین آشنا شدن با دیدگاهها و نظرات دانشجویان نسبت به یک استاد خوب کمک می کند تا استاد از دریچه چشم و عقاید دانشجو دیده شود.

همانطور که ملاحظه می شود دانشگاهها یکی از مراکز یا مجامع تبادل افکار، اطلاعات و مفاهیم در هر جامعه ای می باشد و میزان کار آیی استادان به نحوه آموزش آنها بستگی دارد، شناخت یک استاد خوب هم بستگی به شناخت ویژگیهای او دارد. معیارهای ارزشیابی فرمول از قبل تعیین شده و ثابت نیستند و در شرایط متفاوت آموزشی دستخوش تنوع و دگرگونی می شوند.

رضایت دانشجو از اساتید موجب دلگرمی و تلاش او در درس شده و همین رضایت آینده درخشان تر ی را برای او و جامعه رقم می زند، بنابراین این آگاهی از نظرات دانشجویان که از سرمایه های ثابت و همیشگی هر نهاد آموزشی اند و اندیشیدن به تجارب و گرایش آنان ضرورت مهم دیگری است که نمی توان از آن غافل بود، اطلاعات بدست آمده به میزان زیادی می تواند زمینه ای عینی و مشخص و روشن، بر حل بسیاری از مسائلی که هم اکنون اکثر دانشگاهها ما با آن مواجهند فراهم آورد و مسئولان را بر پاره ای از مشکلات و نقاط ضعف والبته نقاط قوت در آموزش عالی واقف سازد و تغییراتی در برنامه های موجود به وجود آورد

رضایت دانشجو از اساتید

ب- بیان مسأله

موفقیت هر سازمانی در گرو رضایت مراجعین آن است وهمین رضایت موجب شکوفایی، رشد و پیشرفت و همچنین سازمان دهی بهتر خواهد شد. بنابراین راضی بودن و راضی ماندن یکی از مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است که هر سازمان و مرکزی برای این امر مهم باید تلاش کند. یکی از این مراکز مهم و پر اهمیت مرکز آموزش عالی است که تربیت کننده نسل جوان،  پیشرو و آینده ساز مملکت است.

بنابراین، این مراکز باید تلاشی مضاعف نسبت به دیگر سازمانها و ارگانها داشته باشند. در دانشگاهها اولین مساله ای که مهم به نظر می رسد رضایت دانشجو از استاد است. بر همین اساس در بررسیهای اولیه ای که از طریق مصاحبه اکتشافی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان به عمل آمد، این نتیجه بدست آمد که دانشجویان از اساتید خود رضایت کمی دارند، در ضمن هیچگونه کار تحقیقاتی در این زمینه در این مرکز انجام نشده بود، در بررسی کارهای تحقیقی خارج از این مرکز هم شاهد نارضایتی دانشجویان از اساتید و بخشهای مختلف از جمله کادر اداری، کتابخانه، خدمات رفاهی و ………..) بودیم.

ج- اهمیت و ضرورت پژوهش

بر طبق دیدگاههای جدید تکنولوژی آموزشی، معلم مهمترین عامل موفقیت در اهداف آموزش است و از آنجایی که دانشجویان چشم بیدار جامعه هستند و در هر کشوری از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار می باشند و دانشگاهها یکی از مراکز یا مجامع تبادل افکار، اطلاعات و مفاهیم هستند، پرداختن به موضوع رضایت نقش چشمگیری در تحقق توسعه همه جانبه و ارتقاء بهره وری به عهده دارد.

باید در این مجامع فضایی فراهم شود که با ایجاد روابط انسانی بین استاد و دانشجو، آنها را افرادی متعهد و ملزم به رعایت قوانین و مقررات و از طرفی کارآمد برای فردای جامعه پرورش داد، که در این صورت موجبات افزایش کارایی و بهره وری فراهم آمده و این امر هم از جمله اهداف عمده نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت دستیابی به توسعه انسانی و اسلامی است و با توجه به تجربه کشور های موفق جهان به این مطلب که در مقایسه بین عوامل  موثر در رشد و توسعه اجتماعی، اقتصادی، صنعتی آنچه از عوامل دیگر مهمتر می باشد، توجه به ارزشها ی انسانی و ابعاد معنوی یک کار است و رضایت افراد در محیط کار و تحصیل میل و رغبت درونی افراد را برای انجام کار توام با کیفیت مطلوب فراهم می آورد.

اهمیت و ضرروت این تحقیق از آنجایی مشخص می شود که در دانشگاهها با قشر جوانی که آینده ساز مملکت هستند روبه رو هستیم و چون آنها  جایگاه ویژه ای  را به خود اختصاص داده اند بنابراین رضایت یا عدم رضایت آنان در سازمان آموزشی نقش بسزایی دارد. پس ضرورت آشنا شدن با دیدگاه دانشجویان نسبت به یک استاد خوب کمک می کند تا استاد از دریچه چشم دانشجو دیده شود و مسائل و مشکلات نمایان گردد و با ارائه برنامه های مناسب در تنظیم فعالیتهای تدریس، ارزیابی، تصمیمات آگاهانه ای گرفته شود.

در بررسیهای اولیه مساله بودن رضایت دانشجویان به چشم می خورد و نشانه هایی از نارضایتی در گفت و شنودها با دانشجویان مشهود بود، تحقیق علمی کمکی خواهد بود تا به طور دقیق با ابعاد این امر آشنا و بتوانیم با تکیه بر نتایج علمی در جهت بالا بردن و  تقویت سطح رضایت دانشجویان راهکارهایی اتخاذ نمائیم.

د- اهداف پژوهش

محقق دراین تحقیق به دنبال دستیابی به پاسخی روشن برای سوال اساسی تحقیق(سنجش میزان رضایتمندی دانشجویان از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی – واحد قوچان در سال تحصیلی ۸۵-۱۳۸۴ ) یعنی تعیین و اندازه گیری میزان رضایت دانشجویان از اساتید در هر یک از حیطه های مختلف با استفاده از مقیاس های اندازه گیری که در قالب پرسشنامه برای رضایت طراحی شده است و مشخص کردن سهم هر یک از عوامل و تعیین اهمیت هر کدام از آنها است.

با توجه به اهداف تحقیق رسیدن به نتایج علمی دارای ارزش می باشد. اما زمانی این نتایج به واقعیت نزدیک می شود که از این نتایج در راه بهبود اوضاع و تصمیم گیریهای مسئولین استفاده شود وامیدوارم که  نتیجه این تحقیق بتواند یک منبع مفیدی برای دست اندرکاران امور اجرایی این مرکز آموزشی باشد و از طرفی ما به عنوان قشری که با علوم اجتماعی  سر و کار داریم هدف اصلی این است که تاثیر روابط انسانی را بر رفتار انسانها اعم از احساس  و فکر و عمل آنها را بشناسیم.

اهداف فرعی تحقیق شامل :

۱- بررسی و مقایسه میزان رضایت دانشجو از اساتید در ابعاد مختلف.

۲- بررسی و مقایسه رضایت دانشجو از اساتید با توجه به ویژگیهای فردی دانشجویان.

۳-  بررسی و مقایسه رضایت دانشجو از اساتید در بین رشته های مختلف.

۴- بررسی وجوه تشابه و تمایز میزان رضایت با متغیرهای مستقل تحقیق.

۵- بررسی رابطه همبستگی بین متغیرهای مستقل و وابسته تحقیق.

فهرست مطالب (میزان رضایت دانشجویان دانشگاه آزاد از اساتید)

فصل اول : کلیات

الف- مقدمه ۲

ب- بیان مسأله ۳

ج- اهمیت و ضرورت پژوهش ۴

د- اهداف پژوهش ۶

فصل دوم : ادبیات تحقیق   

الف- مقدمه ۹

ب- پیشینه تحقیق ۹

ج- نقد و بررسی تحقیقات انجام شده ۳۲

د- مبانی مفهومی تحقیق ۳۳

فصل سوم : روش شناسی  

الف- مقدمه ۳۷

ب- روش تحقیق ۳۸

ج- جامعه آماری تحقیق ۴۰

د- حجم نمونه ۴۱

ه- شیوه نمونه گیری ۴۱

و – فرضیات تحقیق ۴۳

و- ۱- سوالات اصلی تحقیق ۴۳

ز- روش گردآوری اطلاعات ۴۴

ح- پیش آزمون، روایی (Validity) و اعتبار ((Reliability 44

ط- متغیرهای پژوهش ۴۶

ی- تعریف عملیاتی متغیرها ۴۷

س- روش های تجزیه و تحلیل داده ها ۷۴

فصل چهارم : نتایج یافته ها

جداول و نمودارها۳۱

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

الف- مقدمه ۷۴

ب- نتیجه گیری ۷۵

ب- ۱- ویژگیهای جمعیتی پاسخگویان ۷۵

ب- ۲- توصیف متغیرهای وابسته و مستقل تحقیق ۷۶

د- پیشنهادات و محدودیتها ۷۷

]]> https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b6%d8%a7%d9%8a%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d8%aa%d9%8a%d8%af/feed/ 0 سوالات مشاوران حقوقی https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82%db%8c/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82%db%8c/#respond Thu, 12 Dec 2019 21:49:13 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5374 سوالات مشاوران حقوقی

سوالات مشاوران حقوقی تمامی دوره های گذشته از سال 1380 تا اخرین دوره برگزار شده یعنی سال 1399 همراه با پاسخ

این ازمونها قبلا به نام مرکز وکلای قوه قضایه بود که  دوسالی هست به همین اسم مشاوران حقوقی آزمونهای استنخدامی را برگزار می کنند.

دراین سالهای برگزار شده سالهای 93-95-97 تنها دوره های بوده که این آزمونها برگزار نشده.

و سالهای 83-85 در دو ددوره این آزمونها برگزار شده.

همچنین سال 1396 این ازمون مشاوران حقوقی قوه قضایه در کرمانشاه به دلیل زلزله برگزار نشده که این ازمون به صورت اختصاصی  از استان کرمانشاه گرفته شد.

شما تمام این نمونه سوالات دوره های گذشته را به صورت کامل می توانید در همین قسمت تهیه کنید.

این مجموعه سوالات حقوقی کاملترین مجموعه حال حاضر می باشد

سوالات آزمون مشاوران حقوقی قوه قضاییه به همراه پاسخنامه:

  1. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۰
  2. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۱
  3. سوال های آزمون مشاوره حقوقی ۸۲
  4. سو الات آزمون مشاوران حقوقی ۸۳ نیمه اول
  5. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۳ نیمه دوم
  6. سوالات آزمون مشاوره حقوقی ۸۴
  7. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۵ نیمه اول
  8. سو الات آزمون مشاوران حقوقی ۸۵ نیمه دوم
  9. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۶
  10. سوا لات آزمون مشاوران حقوقی ۸۷
  11. سوال های آزمون مشاوران حقوقی ۸۸
  12. سوال های آزمون مشاوران حقوق ۹۰
  13. سوالات آزمون مشاوره حقوقی ۹۲
  14. سوالات مشاوران حقوقی ۹۶
  15. سوالات آزمون مشاوران حقوق کرمانشاه سال ۹۶ ( بدون پاسخ نامه )
  16. آزمون مشاوران حقوقی سال 99 همراه با پاسخ (نسخه غیر رسمی )آخرین دوره برگزاری شده

شما بعد از خرید تمامی این دوره ها, یعنی همین 16 دوره برگزار شده تا به امروز را می توانید دانلود کنید.

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید قابل مشاهده می باشد, درصورت هرگونه مشکل با شماره پشتیبانی واتساپ تماس بگیرد.

این مجموعه با تخفیف ویژه فقط 24000 هزار تومان



l[l,ui s,hghj lah,vhk pr,rd

توضیحات اضافی :

منابع آزمون مشاوران حقوقی

  1. متون فقه در حد تحریرالوسیله
  2. آئین دادرسی کیفری و مدنی
  3. حقوق مدنی
  4. امور حسبی
  5. حقوق تجارت
  6. حقوق ثبت اسناد و املاک
  7. حقوق جزای عمومی و اختصاصی
  8. سوالات مشاوران حقوق
]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82%db%8c/feed/ 0
مقاله در مورد تجهیزات ترافیکی https://bankmaghaleh.com/downloads/traffic-equipment/ https://bankmaghaleh.com/downloads/traffic-equipment/#respond Sat, 16 Nov 2019 16:50:55 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5196 بخش های از مقاله علائم ، تابلوها و تجهیزات ترافیکی

 

اجرای خط کشی

خط کشی خطوط حرکت

اجرای خط کشی می تواند بوسیله دست یا ماشین باشد عوامل تعیین کننده در انتخاب روش اجرا عبارتند از مواد بکار رفته، نوع خط ، یکنواخت بودن قطعات تکرار شده و مقدار خط کشی.

چشم گربه ای و نظایر آن (تجهیزات ترافیکی)

چشم گربه ایهای  دو طرفه در اکثر موارد منجمله خطوط ساده و دوبله محور و خطوط حرکت در سواره روهای بدون جدا کننه وسط بکار می روند برای خط کشی خطوط ممتد ، خطوط هاشوری در تعقر و تحدبها نمی توانند مورد استفاده قرار گیرند. در این مورد باید از چشم گربه ای های یکطرفه استفاده نمود.

چشم گربه ایهای یکطرفه نیز می توانند جهت این منظور بکار روند ولی از لحاظ اقتصادی از این نظر که آنها را می توان بعد از مدتی که یکطرف آنها در اثر عبور ترافیک از بین رفت ، بطرف دیگر چرخاند بصرفه نزدیک تر است بهرحال باید توجه داشت که چشم گربه ایهای دو طرفه د رراههائیکه دارای دو سواره رو هستند نصب نشود زیرا ممکن است رانندگان در سر پیچ ها و قطعاتی از راه که پوشیده از غبار و مه است گمراه نماید. همچنین در راههای با سواره رو باریک نیز این اشکال بوجود خواهد آمد و نباید چشم گربه ای دو طرفه نصب نمود. در آزاد راهها باید چشم گربه ایها بصورتهای زیر مورد استفاده قرار گیرند.

سفید  – یکطرفه

زرد  – یکطرفه

قرمز  – یکطرفه

سبز –  یکطرفه

در راههای برف گیر، استفاده از چشم گربه ای پلاستیکی صحیح نیست معمولا برای خط کشی خطوط حرکت از یک نوع علائم بازتاب استفاده می کنند در این صورت بدنه لاستیکی در یک قاب فلزی قرار داشته که هنگام برف روبی تیغه ماشینهای برف روب را بر روی چشم گربه ای هدایت نموده و از روی آن می گذراند.

همچنین می توان از تیغه های برف روب که دارای لبه پلاستیکی هستند استفاده کرد و در این صورت چشم گربه ای می تواند در یک قاب فلزی ساده قرار گیرد.

علائم و تجهیزات ترافیکی

نگهداری خطوط

جهت حداکثر استفاده از کاربرد خط کشی باید نگهداری خطوط و چشم گربه ایها در حد خیلی بالائی انجام گیرد.

کلیه خط کشیها و چشم گربه ایها باید بصورت منظم و در فواصل زمانی کوتاه در روز و به منظور مشاهده میزان انعکاس در شب نیز مورد بازدید قرار گیرند. پایه چشم گربه ایها باید تجدید و یا پشت و رو شده و در صورت تجدید و ترمیم اسفالت اطمینان حاصل گردد که به خط کشی های صدمه ای وارد نیامده است.

نمی توان فواصل زمانی بخصوصی را جهت بازدید خط کشی ها تعیین نمود زیرا این موضوع مربوط به نوع خط ، مواد بکار رفته و ترافیک راه است، مسئولین امر به هر حال باید برنامه های خط کشی را به نحوی تدوین نمایند که بصورت ثابت بازدید از خطوط بعمل آمده و اطمینان حاصل گردد که میزان بازدهی این خطوط در کلیه اوقات و خصوصا راههای پرترافیک در حد مناسب و مطلوبی است.

به محض تجدید اسفالت و همچنین بلافاصله پس از تکمیل اسفالت در نقاط لازم باید خط کش یو تکمیل و یا تجدید گردد. ارجح است که اصلاح آنی خطوط پس از انجام کارهای جاده ای، جزئی از قرارداد کار باشد. در صورتیکه خط کشی با مواد دائمی ممکن نباشد باید فورا رنگ سرد خصوصا در محل هائی که فقدان علائم خط کشی ممکن است بشرائط خطرناکی منجر شود، بکار رود.

تاخیر در ترمیم وتجدید خط کشی به نحوی که متناسب با برنامه خط کشی دائمی در منطقه پس از پایان عملیات راه سازی نباشد بسیار نامطلوب است هنگام پوشش سطح سواره رو باید ترتیبات لازم جهت حفظ چشم گربه ایها داده شود.

کلیه خط کشی هائی که ممکن است منحرف کننده باشند باید دائما اصلاح و یا از بین بروند. نظافت مستمر پایه های علائم خصوصا در فصل زمستان اکیدا توصیه می شود.

محل نصب تابلوها و تجهیزات ترافیکی

برای اینکه بتوان به راننده وقت کافی برای متابعت از یک علامت ترافیک را داد، هر علامت باید به فاصله ای مناسب از نقطه مورد نظر در پیام علامت ، نصب گردد. این فاصله بستگی به مقدار سرعت هر راه دارد.

چون علائم ، جهت نشان دادن پیامهایی که قابل تشخیص و خواندن از فاصله دور باشند بر مبنای نوع و سرعت راه طرح ریزی شده اند، این موضوع ضروری است که علائم از فاصله مناسب قابل رویت بوده و توسط موانع پوشیده نشده باشند.

رانندگان به قرارگرفتن علائم در سمت راست جاده ها عادت کرده اند بنابراین در استقرار آنها باید به این  نکته توجه گردد.

نصب علائم در سمت چپ ، در راههای با جداکننده وسط که نصب علائم در سمت راست به تنهایی کافی نیست ، ضروری می باشد. در سه راهی هایی که دارای اهمیت کمتری هستند یک علامت در قسمت مرکزی که روبروی هر دو جهت راه قرار گرفته باشد کافی خواهد بود تا اینکه یک علامت در سمت راست هر قسمت قرار گیرد.

در پیچهای سریع متمایل به راست، ممکن است نصب علائم در سمت چپ ، نه تنها مناسبتر باشد بلکه چنین عملی ترجیح داده می شود.

قرار دادن علامت در طرف چپ نیز مکمل علامت طرف راست می باشد، مثلا در خیابانهای یکطرفه ، تابلو ورود ممنوع بهمین طریق باید در هر دو طرف نصب شود (به جز در خیابانهای باریک ) . در راههای شریانی با جداکننده وسط تکرار علامت میدان در سمت چپ نیز توصیه می شود.

نمایی از word مقاله تجهیزات ترافیکی

فهرست مطالب: تجهیزات ترافیکی شهری

مقدمه ۳

پیشینه تاریخی ۴

کلیات ۶

عملکرد و طبقه بندی علائم ۶

طرح و کاربرد علائم ۸

استقرار علائم ۱۱

مطالب مربوط به علائم بازدارنده (حکم کنده) ۱۷

مطالب مربوط به علائم اخباری (اطلاعاتی) ۱۹

نوشتار و ارتفاع حروف فارسی ۲۱

مفهوم علامت ایست و رعایت حق تقدم ۲۷

نصب علائم ایست و پیش آگاهی ۳۰

اندازه علائم و اعداد روی آن ۳۳

روشنایی علائم ۳۹

خط کشیهای طولی کاربرد و انواع ۴۲

خط کشی عرضی و انواع آن ۵۲

فلشها و نوشته ها ۵۸

خط کشی آزاد راهها ۵۹

خط نوشته ها ۶۱

پایه های مسیرنما ۶۳

مصالح خط کشی ۶۴

اجرای خط کشی ۶۷

نگهداری خطوط ۶۸

منابع ۷۰

j[idchj jvhtd;d – lrhgi nv l,vn j[idchj , ughml jvhtd;d – مقاله در مورد تجهیزات ترافیکی

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/traffic-equipment/feed/ 0
بررسی میزان رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن در کارخانه راد https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%b6%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b4%d8%ba%d9%84%db%8c/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%b6%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b4%d8%ba%d9%84%db%8c/#respond Wed, 23 Oct 2019 06:40:17 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5145 چکیده تحقیق

دراین تحقیق به بررسی میزان رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن در کارخانه راد فرمان می پردازیم رضایت شغلی را نگرش آگاهانه مثبت و کلی فرد نسبت به شغل خویش تعریف نموده و سپس به تعاریف مفاهیم مرتبط با موضوع پرداخته می شود.

عوامل متعددی را به عنوان متغیرهای مستقل تحقیق که در ارتباط با متغیر تابع رضایت شغلی دارند را شناسایی و پیرامون هر کدام بحث نظری و نتایج تحقیقات گذشته بیان می شود. به طور کلی متغیرها و عوامل تاثیر گذار بر رضایت شغلی در سه حوزه فردی و انگیزشی , سازمانی و اجتماعی دسته بندی شده و سپس تمامی متغیرهای مورد نظر در قالب یک مدل منسجم , در ارتباط با متغیر تابع قرار گرفته که هر رابطه نشاندهنده یک فرضیه تحقیق می باشد.

جامعه آماری تحقیق شامل کارکنان کارخانه راد فرمان که با شیوه نمونه گیری تصادفی و بر اساس محاسبات انجام شده از آن ۱۱۰ نفر به عنوان نمونه گرفته شده است.

پس ازجمع آوری اطلاعات مورد نیاز , ابزار آماری متناسب با فرضیه های تحقیق که مهم ترین آنها تحلیل رگرسیون , آزمون Oneway وF  می باشند به کار گرفته شده و نهایتا دیاگرام مسیر , جهت تاثیر گذاری متغیرها بر روی متغیر تابع می باشد.

نتایج نشان می دهد که میانگین میزان رضایت شغلی بین کارکنان ۰۶/۲ میباشد که حاکی از آن است که کارکنان در حد متوسط رضایت دارند.

رشایت شغلی معلمان

مقدمه

ما در جهانی زندگی می کنیم که در آن مرزها بیش از بیش در حال فرو ریختن ودر عصری به سر می بریم که محصولات تکنولوژی ارتباطات لازمه حیات بشری هستند . (آوینی- ۱۳۷۱) و رادیو وتلویزیون از اجزای عالم کنونی  گشته و جایگاه خاصی درآن دارد که اگر این ابزار نبود , عالم علیل و ناقص الخلقه بود .

به عبارت دیگر پیدایش , گسترش و کارکردهای روز افزون رادیو و تلویزیون , بشر امروزی را به نسبتی با تلویزیون کشانیده است که اکنون اگر از او اوصاف بشر بپرسند می شود گفت که بشر عصر ما , جاندار تماشاگر تلویزیون است.(داوری-۱۳۷۴) و بالاخره آنکه رادیو از تمام رسانه هایی که هست حساستر است , رادیو و تلویزیون می تواند یک مملکت را اصلاح کند ومی تواند به فساد بکشد.(امام خمینی«ره» ۱۳۶۳)

پر واضح است اهمیت هر سازمانی رابطه مثبت و مستقیمی با اهداف آن سازمان دارد یعنی هر قدر اهداف یک سازمان والاتر ومهم تر باشد آن سازمان از درجه اهمیت بیشتری برخوردار است. و نیز هر چقدر یک سازمان از درجه اهمیت بالایی برخودار باشد نیروی انسانی شاغل در آن سازمان جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص می دهد یعنی رضایت یا عدم رضایت آنان در سازمان نقش بسزایی در رسیدن به اهداف سازمانی ایفا می کند.

در بررسی های اولیه «مساله بودن» رضایت کارکنان به چشم می خورد و نشانه هایی از نارضایتی مشهود بود, تحقیق علمی مارا کمک تا بطور دقیق با ابعاد این امر آشنا و بتوانیم با تکیه بر نتایج علمی در جهت تقویت سطح رضایت کارکنان ارائه راهکار نماییم.

  طرح مساله

عوامل موثر بر رضایت شغلی کدامند ؟

که برای درک بهتر آنرا به دو سوال تقسیم می کنیم :

۱-      کارکنان کارخانه رادفرمان تاچه میزان از شغل خود راضی هستند؟

۲-     عوامل تاثیر گذار برمیزان رضایت شغلی آنان کدامند؟

درهمه جوامع کار به معنای فعالیتی که بوسیله آن انسانها از محیط پیرامون خود بهره می گیرند و بدین سان بقای خود را تامین می کنند.(گیدنز ۱۳۷۴ص۷۸۸) بیش ازهر نوع فعالیت دیگری بخش عمده زندگی اکثر مردم را اشغال می کند.

امروزه بدون داشتن یک شغل , زندگی میسر نیست و هر فردی نیازمند داشتن یک شغل است تا بتواند به سازمانی وابسته شده و در جامعه جایگاهی داشته باشد . صرفنظر از اینکه شغل افراد چه باشد : آنان نسبت به آن احساسات ارزیابی دارند. آنان از برخی وجوه کار خود یا خوششان می آید و یا بدشان ونسبت به مطلوبیت آنچه که انجام می دهند نظری کلی دارند.

بیان و طرح مسئله برای هر محقق همراه با پاسخهای فرضی است که تا حدودی قانع کننده اند اما از آنجا که در کارهای علمی , رسیدن به یک پاسخ عینی که به طور بین افرادی مطرح می شود مشکل است.

در میان برجستگان جوامع کاری صنعتی پیشرفته, این باور همگانی وجود دارد که در نیم سده اخیر, محیطهای کار به رغم بهبود شرایط فیزیکی کار در اکثر سطوح از تحمل پذیری کمتری برخوردار بوده است. دوران استعمار کارگران در محیطی غیر انسانی؛تا حدی به سر آمده است, اما خطرهای کاری آن دوران و در نتیجه آن, تحقیرمقام انسان, جای خود را به خطراتی نامملوس تر و پنهان داده است.

چکیده این باور بر تصدیق این واقعیت استوار است که گرچه تقاضا برای نیروی کاری به لحاظ صنعتی شدن وپیشرفت تکنولوژی , تغییر یافته ونیز مشخصه نیروی کاری به دلیل آموزش بیشتر , از مهارت وبهره وری بالاتری برخوردار شده است, تغییر در تقاضا برای مهارتهای کاری به موازات تغییردر مشخصه نیروی کار توسعه نیافته است. بنابراین, از بخش عمده کارگران , درهمه سطوح , خواسته می شود وظایف خود را به شیوه ای فاقد هویت انسانی , یا شاید ماهیتا تنش آفرین , در محیطی بیگانه, محدود واز نظر اجتماعی  تحت فشار, انجام دهند. در نتیجه کار در چنین شرایطی منجر به نارضایتمندی شخصی, یا حتی بیماری , ناآرامیهای اجتماعی واختلال اقتصادی می شود.

   نظام سلسله مراتبی که برای مدیریت صنعت پدید آمده است, گونه جدیدی را از سرپرستان ایجاب می کند که ظرفیت دانایی و اجرایی آنها بسی فراتر ازحد بخش عمده ای از کارگران است.(کار و رضایت –ت م فریزرص۶)

اهمیت موضوع

یکی از بدیهی ترین مسئولیتهای هر نهاد اجتماعی , نیل به اهدافی است که علت وجودی هر نهاد را شکل می دهد تحقق اهداف سازمان در گرو همکاری و هماهنگی تمامی عواملی است که تعامل نظام مند آنها با یکدیگر به وجود سازمان معنا می بخشد, در این میان نقش عامل نیروی انسانی به عنوان برجسته ترین عوامل که باید به آن به عنوان یک عامل ذی شعور و دارای نیازهای مادی و معنوی , اهداف فردی توقعات گروهی و سازمانی بیش از سایر عوامل توجه شود.

از آنجا که کارایی نیروی انسانی همیشه براساس محاسبات اقتصادی قابل پیش بینی نیست و عوامل متعدد دیگری که برخاسته از نیازهای برتر انسان در ابعاد اجتماعی است در این زمینه موثرند. لذا ازمیان پدیده ها و عوامل مختلفی که بر بازده شغلی و سطح کارایی فرد در سازمان تاثیرگذار است رضایت شغلی را انتخاب نموده ایم که اهمیت و حساسیت خاصی دارد چرا که اگر در سازمان فرد خشنودی شغلی او مقدم بر هدفهای دیگر نباشد آن سازمان محکوم به پسرفت و نهایتا فروپاشی است .

 

فهرست مطالب

چکیده تحقیق

مقدمه

طرح مساله

عوامل موثر بر رضایت شغلی کدامند؟

اهمیت موضوع

اهداف تحقیق

فرضیات تحقیق

تعریف عملیاتی

رضایت شغلی

تعریف مفاهیم و اصطلاحات
۱- کاروشغل
۲- نگرشهای شغلی (Job Attituds)
۳- انگیزش (Motivation)
۴- رضایت شغلی
۵- کارمند و سازمان

مدل نظری تحقیق

پیشینه تحقیق

ابعاد رضایت شغلی

رضایت شغلی به عنوان متغیر وابسته

نظریات جامعه شناسان و رضایت

الگوی پارسونز

نظریه نیازها

نتیجه گیری و جمع بندی نظریات

عوامل دیگر موثر بر رضایت شغلی

متغیرهای شخصی
۱- سن
۲- جنس
۳- تحصیلات

حقوق و دستمزد

روش انجام تحقیق

واحد تحلیل

جامعه آماری

نمونه گیری

حجم تعریف مفاهیم و سنجش متغیرها

نمونه

تعریف عملیاتی رضایت شغلی و شیوه سنجش آن

نمره گذاری مقیاس رضایت شغلی

آمار توصیفی

مقدمه

توصیف آماری ویژگیهای کلی نمونه تحقیق

ضرایب همبستگی کلیه متغیرهای تحقیق

تحلیل دو متغیری و رگرسیون چند متغیری

آزمون فرضیه ۱

آزمون فرضیه ۲

آزمون فرضیه ۳

آزمون فرضیه ۴

آزمون فرضیه ۵

خلاصه آزمون فرضیات تحقیق

خلاصه تحقیق

نتیجه گیری پیشنهادات کاربردی
۱- کنترل و رضایت
۲- عدالت توزیعی مشکلات تحقیق

فهرست منابع

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%b6%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b4%d8%ba%d9%84%db%8c/feed/ 0
رعایت استانداردها در واحد مدارک پزشکی https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b9%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%a9-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b9%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%a9-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c/#respond Sat, 12 Oct 2019 06:40:49 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5119 چکیده پژوهش

پژوهش حاضر مطالعه ای است توصیفی– مقطعی و به منظور بررسی میزان رعایت استانداردهای مدارک پزشکی و بیمارستان های آموزشی شهر کرمان در نیمه دوم سال ۱۳۸۶ انجام گرفته است . جامعه آماری مورد بررسی بخش های مدراک پزشکی بیمارستان های افضلی پور ، شفا ، شهید بهشتی ، باهنر می باشد . هدف کلی از انجام این پژوهش بررسی مقایسه ای میزان رعایت استانداردها در بخش مدارک پزشکی ، بیمارستان های آموزش شهر کرمان بوده است که به منظور دستیابی به ۱۴ هدف جزئی است و همچنین ۱۵ سؤال در مورد موضوع پژوهش مطرح گردید .

ابراز گردآوری ۱۶ چک لیست مربوط به استانداردهای بخش مدارک پزشکی بوده است . که این استانداردها با استانداردهای انجمن مدارک پزشکی آمریکا منطبق است . پژوهشگر برای جمع آوری     داده ها با مراجعه به بخش های مدارک پزشکی با استفاده از روش مصاحبه اقدام به این امر  نموده است . نتایج حاصل از این پژوهش ، میزان رعایت استانداردها در هر یک از شاخص های یاد شده را به شرح زیر بیان می نماید .

بررسی میزان رعایت استانداردها در واحد مدارک پزشکی  بیمارستان‌های آموزشی شهر کرمان

در حالت کلی
۱- میزان رعایت استانداردها از نظر قوانین و مقررات به طور میانگین در ۴ بیمارستان یاد شده ۴۴%    می باشد .

۲- میزان رعایت استانداردها از نظر فضای فیزیکی و تجهیزات ۴۲ % می باشد .

۳- میزان رعایت استانداردها از نظر فرم های مدارک پزشکی ۸۰ % می باشد .

۴- میزان رعایت استانداردها از نظر محتوای پرونده پزشکی ۵۸ % می باشد .

۵- میزان رعایت استانداردها از نظر آموزش پزشکان ۴۴ % می باشد .

۶- میزان رعایت استانداردها از نظر کد گذاری پرونده ها ۸۲ % می باشد .

۷- میزان رعایت استانداردها از نظر نگهداری و بازیابی اطلاعات پزشکی ۶۰ % می باشد .

۸- میزان رعایت استانداردها از نظر محرمانه نگهداشتن اطلاعات پزشکی ۴۰% می باشد .

۹- میزان رعایت استانداردها از نظر سیستم های تعیین کیفیت ۶۲ % می باشد .

۱۰- میزان رعایت استانداردها در واحد پذیرش ۴۲ % می باشد .

۱۱- میزان رعایت استانداردها در واحد بایگانی ۷۲% می باشد .

۱۲- میزان رعایت استانداردها در واحد آمار ۹۸ % می باشد .

۱۳- میزان رعایت استانداردها در واحد کدگذاری ۹۴ % می باشد .

۱۴ – میزان رعایت استانداردها در کمیته مدارک پزشکی ۸۸ % می باشد .

۱۵ – میزان رعایت استانداردها از نظر آمار و اطلاعات مراقبت بهداشتی ۶۰ % می باشد .

۱۶ – میزان رعایت استانداردها از نظر عملکرد مدیریت ۷۵ % می باشد .

نتایج بالا نشان دهنده ی این مطلب است که بیشترین میزان رعایت استاندارد مربوط به واحد آمار و کمترین مربوط به محرمانه نگهداشتن اطلاعات پزشکی است . در حالت کلی میزان رعایت استانداردها در ۱۶ شاخص یاد شده ، بیمارستان شهید بهشتی با ۷۱ % در رتبه ی اول و بیمارستان شفا با ۷۰ % در رتبه دوم و بیمارستان افضلی پور با ۶۱ % در رتبه سوم و بیمارستان باهنر با ۵۸% در رتبه ی چهارم می باشد .

این مقاله منابع ندارد

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b1%d8%b9%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%da%a9-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c/feed/ 0
CDمولتی مدیا از آموزشکده سما https://bankmaghaleh.com/downloads/cd-media/ https://bankmaghaleh.com/downloads/cd-media/#respond Mon, 07 Oct 2019 06:40:31 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5110    CDمولتی مدیا

جمع آوری اطلاعات

قبل از طراحی این پروژه لازم به جمع آوری اطلاعات نسبتا جامعی درباره دانشگاه سما داشته و این کار با ارائه سئوالاتی از اساتید و مسئولین دانشکده همچنین گرفتن تصاویری از مسئولین و فضای آموزشی دانشکده و فیلمبرداری از قسمتهای مختلف آن شروع شد و بعد از آن مرحله جمع بندی اطلاعات بدست آمده بود که باید به طور مرتبی در کنار هم دیگر قرار بگیرند.

بعد از این کار نحوه ارتباط این موارد به یکدیگر رسید و از آنجایی که اطلاعات باید در چندین صفحه ارائه می شد پس تمام آنها به چند دسته زیر طبقه بندی شدند.

۱٫       تاریخچه دانشکده

۲٫     رشته های مصوب دانشکده

۳٫    فضای آموزشی

۴٫     نیروی انسانی

۵٫     تصاویر

۶٫     فیلم

۷٫    و امکانی نیز برای خروج از برنامه

CD مالتی مدیا

هر کدام از موارد فوق نیز شامل صفحات و طبقه بندی جداگانهای بودند که در ادامه هر کدام را توضیح می دهیم.

·       بخش تاریخچه دانشکده:این بخش شامل سال تاسیس دانشکده، سیر پیشرفت و تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در آن می باشد.

·       رشته های مصوب:این بخش نیز توضیحی در مورد رشته های در حال تدریس و چند رشته جدید که به تازگی مجوز انها گرفته شده است می باشد.

·       فضای آموزشی:این قسمت در مورد فضای آموزشی دانشکده نحوه خرید اراضی و غیره می باشد.

·       نیروی انسانی: این قسمت شامل معرفی پرسنل دانشکده ،سمت ، مدرک تحصیلی و تصویری از آنها می باشد.

·       تصاویر:شامل چندین تصویر مختلف از آموزشکده می باشد.

فیلم:این بخش نیز فیلمهای گرفته شده از قسمتهای مختلف دانشکده را به نمایش گذاشته و کاربران بطور دلخواه می توانند به انها مراجعه نمایند.

همچنین یک صفحه معرفی نیز برای تهیه کننده سی دی و استاد راهنما در نظر گرفته شده که آدرس دانشکده و شماره های تماس نیز در آن درج شده است.

در این برنامه از نرم افزارهای جانبی مانند Windows Movie Maker و Photoshop نیز استفاده شده است که از نرم افزار اول برای برش فیلمها و صدا گزاری بر روی آنها و از نرم افزار Photoshop برای برش تصاویر و همچنین ساخت کادر دور صحنه های نمایش فیلم استفاده شده است.نرم افزار Multimedia Builder اماکن قرار دادن صوت را در جدول نیز دارد که با این کار جلوه خاصی به پروژه داده شده است و حالت زنده ای به ان داده شده است.

پروژه دارای چند شاخه بوده که شاخه Image برای قرار دادن تصاویر ،شاخه Music برای قرار دادن موسیقی و شاخه Video برای فایلهای ویدئویی استفاده شده است.

قابلیت بسیار جالب این نرم افزار توانایی قرار دادن صفحات Html بر روی آن است که این توانایی را به ما داده است تا با ایجاد فایلهای html آنها را به پروژه اضافه کرده و کار طراحی را زیباتر و راحت تر انجام دهیم.

CDمولتی مدیا

]]> https://bankmaghaleh.com/downloads/cd-media/feed/ 0 پروژه رایگان بازاریابی و بازسازی زیره و زرشک https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%a8%d9%8a-%d8%b2%d9%8a%d8%b1%d9%87-%d9%88-%d8%b2%d8%b1%d8%b4%d9%83/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%a8%d9%8a-%d8%b2%d9%8a%d8%b1%d9%87-%d9%88-%d8%b2%d8%b1%d8%b4%d9%83/#respond Wed, 02 Oct 2019 06:40:38 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5082 فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱ مقدمه ۲

۲-۱ ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ ۵

۳-۱ اهداف تحقیق ۸

۴- ۱ فرضیات تحقیق ۸

۵-۱ کاربردهای انجام تحقیق ۹

۶-۱ پیشینه تحقیق ۹

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی ۹

فصل دوم

بخش اول ۱۷

۱-۲  مقدمه‌ ۱۷

۲-۲ تاریخچه‌ ۱۸

۳-۲ خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز ۱۸

۱-۳-۲  ویژگیهای‌ عمومی‌ ۱۸

۲-۳-۲  ارقام‌ زیره‌ سبز ۲۰

۳-۳-۲  زیستگاه‌ و پراکنش‌ ۲۰

۱-۴-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی ۲۵

۲-۴-۲ اهمیت‌ دارویی‌ ۲۶

۵-۲  سایر کاربردهای‌ زیره‌ سبز ۲۶

۶-۲  ویژگیها وروشهای‌ کشت‌ زیره‌ سبز ۲۷

۱-۶-۲ کاشت‌ ۲۹

۳-۶-۲  داشت‌ ۳۰

۳-۶-۲ برداشت‌ ۳۱

۷-۲  آفات‌ و امراض‌ ۳۲

۸-۲  خصوصیات‌ زرشگ‌ ۳۳

۹-۲  تاریخچه‌ زرشک‌ ۳۴

۱۰-۲  خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراکنش‌ جنس‌ زرشک‌ ۳۵

۱-۱۰-۲  ویژگیهای‌ عمومی‌ ۳۵

۲-۱۰-۲  گونه‌های‌ زرشگ‌ ۳۵

۳-۱۰-۲  زیستگاه‌ و پراکنش‌ ۳۸

۱۱-۲  مصارف‌ خوراکی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشک‌ ۳۹

۱-۱۱-۲  مصارف‌ خوراکی‌ و ارزش‌ غذایی‌: ۴۰

۲-۱۱-۲  اهمیت‌ دارویی‌ ۴۰

۱۲-۲ سایر کابردهای‌ زرشک‌: ۴۱

۱۳-۲ ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشک‌ بیدانه‌ ۴۲

۱-۱۳-۲  کاشت‌ و تکثیر ۴۴

۲-۱۳-۲ داشت‌ ۴۵

۳-۱۳-۲ برداشت‌ ۴۶

۱۴-۲ آفات‌ و امراض‌ زرشک‌ ۴۸

بخش دوم ۵۱

۱-۲  تعریف بازار ۵۱

۲-۲  طبقه بندی بازارهای مختلف ۵۱

۱-۲-۲  طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: ۵۱

۲-۲-۲ بازارها بر اساس وضعیت مکانی: ۵۲

۳-۲   تعریف بازاریابی ۵۲

۴-۲  ابعاد مختلف بازاریابی ۵۵

۱-۴-۲  بازاری گرائی ۵۶

۲-۴-۲  بازار شناسی ۵۶

۳-۴-۲  بازاریابی ۵۶

۴-۴-۲  بازار رسانی ۵۷

۵-۴-۲  بازار گردی ۵۷

۶-۴-۲  بازار سنجی ۵۷

۷-۴-۲ بازار داری ۵۸

۸-۴-۲ بازار گرمی ۵۸

۹-۴-۲  بازار گردانی ۵۸

۵-۲  عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی ۵۹

۶-۲  تاریخچه بازاریابی ۵۹

۷-۲  مفاهیم اساسی بازاریابی ۶۲

۸-۲  عوامل موثر در بازاریابی ۶۳

۱-۸-۲  فروشندگان اولیه ۶۳

۲-۸-۲ واسطه‌های بازاریابی ۶۴

۱-۲-۸-۲ دلالان ۶۴

۲-۲-۸-۲  واحدهای توزیع فیزیکی ۶۴

۳-۲-۸-۲  آژانسهای خدمات بازاریابی ۶۵

۴-۲-۸-۲  واسطه‌های مالی ۶۵

۳-۸-۲  مشتریان ۶۵

۴-۸-۲  رقبا ۶۶

۵-۸-۲ جوامع ۶۷

۹-۲  مفهوم جدید بازاریابی ۶۷

۱۰-۲ تئوریهای رفتار خریدار ۶۸

۱-۱۰-۲  تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68

۲-۱۰-۲  تئوری روان شناسی (psychogical) 69

۱-۲-۱۰-۲ مراحل تصمیم گیری خریدار ۶۹

۱-۱-۲-۱۰-۲ شناخت اشکال ۶۹

۲-۱-۲-۱۰-۲  جستجو برای اطلاعات ۷۰

۳-۱-۲-۱۰-۲  ارزیابی کردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری) ۷۱

۱۱-۲  مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی ۷۲

۱۲-۲  اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی ۷۳

۱۳-۲  عملیات بازاریای ۷۵

۱-۱۳-۲  فعالیت‌های مبادله ای ۷۵

۲-۱۳-۲  فعالیت‌های فیزیکی ۷۶

۱۴-۲  سازمان بازاریابی ۷۸

۱۵-۲  فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی ۸۰

۱-۱۵-۲   جمع آوری اطلاعات ۸۰

۲-۱۵-۲  حمل و نقل ۸۱

۳-۱۵-۲  درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات ۸۲

۴-۱۵-۲  بسته بندی و تبدیل محصولات ۸۳

۵-۱۵-۲ انبارداری ۸۵

۶-۱۵-۲  تبلیغات ۸۵

۷-۱۵-۲   اعتبار ۸۵

۸-۱۵-۲  قیمت گذاری ۸۶

۱۶-۲  شبکه‌های بازاریابی ۸۷

۱-۱۶-۲ خرده فروشان ۸۷

۲-۱۶-۲  عمده فروشان ۸۷

۳-۱۶-۲  سلف خران ۸۸

۴-۱۶-۲  میدان داران ۸۸

۵-۱۶-۲ سایر موارد ۸۸

۱۷-۲  اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی ۸۹

۱-۱۷-۲  آنچه به عهده دولت می‌باشد ۸۹

۲-۱۷-۲  آنچه بر عهده تولید کننده می‌باشد ۹۰

۱۸-۲  نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی ۹۱

۱۹-۲  مسیر بازاریابی ۹۱

۲۰-۲  هزینه‌های بازاریابی ۹۲

۲۱-۲  حاشیه بازاریابی ۹۳

۲۴-۳- کارایی بازاریابی ۹۴

۲۳-۲  مدل‌های حاشیه بازاریابی ۹۶

۱-۲۳-۲  الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96

۲-۲۳-۲  الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97

۳-۲۳-۲  الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97

۴-۲۳-۲ الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98

۲۴-۲  شفافیت بازار ۹۹

۲۵-۲  برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی ۹۹

فصل سوم

۱-۳  مقدمه ۱۰۳

۲-۳  روش تحقیق ۱۰۳

۳-۳ روش جمع آوری اطلاعات ۱۰۳

۴-۳ منابع اطلاعات ثانویه ۱۰۴

۵-۳ منابع اطلاعات اولیه ۱۰۵

۶-۳ جامعه آماری ۱۰۵

۷-۳ نمونه آماری ۱۰۵

فصل چهارم

۱-۴- مقدمه ۱۰۸

۲-۴- اهمیت اقتصادی زیره ۱۰۸

۱-۲-۴- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره ۱۱۰

۲-۲-۴- روند تولید و صادرات زیره ۱۱۰

۳-۴ مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق ۱۱۴

۴-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره ۱۱۵

۱-۴-۴  ویژگی‌های سنی ۱۱۵

۲-۴-۴  سطح تحصیلات ۱۱۶

۳-۴-۴ وضعیت مالکیت اراضی ۱۱۷

۵-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره ۱۱۸

۱-۵-۴ ویژگی‌های سنی ۱۱۸

۲-۵-۴  سطح تحصیلات ۱۱۹

۱-۶-۴  ویژگیهای سنی ۱۲۰

۲-۶-۴ سطح تحصیلات ۱۲۰

۷-۴  انواع بازارهای زیره ۱۲۱

۱-۷-۴  بازار سر مزرعه ۱۲۲

۲-۷-۴ بازار عمده فروشی ۱۲۴

۳-۷-۴  بازار خرده فروشی ۱۲۶

۸-۴ سازمان بازاریابی زیره ۱۲۷

۱-۸-۴  عمده فروشان ۱۲۸

۲-۸-۴  خریدران محلی ۱۲۹

۳-۸-۴   نمایندگان عمده فروش ۱۲۹

۴-۸-۴  میدان داران ۱۳۰

۵-۸-۴ دلالان ۱۳۰

۶-۸-۴   خرده فروشان ۱۳۱

۹-۴  عملیات بازاریابی زیره ۱۳۱

۱-۹-۴  حمل و نقل ۱۳۱

۲-۹-۴  درجه بندی ۱۳۲

۳-۹-۴  استاندارد ۱۳۳

۱-۳-۹-۴ مواد خارجی موجود در زیره ۱۳۳

۲-۳-۹-۴  ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: ۱۳۴

۴-۹-۴   بسته بندی ۱۳۴

۵-۹-۴  اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: ۱۳۵

۵-۹-۴ انبارداری ۱۳۵

۱۰-۴  اعتبار ۱۳۵

۱۱-۴  مسیر بازاریابی زیره ۱۳۷

۱-۱۱-۴  مسیرهای اصلی بازاریابی زیره ۱۳۸

۱۲-۴  قیمت گذاری ۱۳۸

۱۳-۴ حاشیه بازاریابی ۱۳۹

۱۴-۴  هزینه بازاریابی ۱۴۱

۱۵- ۴  سود بازاریابی ۱۴۴

۱۶-۴  ضریب هزینه بازاریابی ۱۴۵

۱۷-۴  ضایعات ۱۴۶

۱۸-۴  عدم کارایی بازاریابی ۱۴۷

۱۹-۴  شفافیت بازار ۱۴۸

۲۰-۴  ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک ۱۴۹

۱-۲۰-۴  ویژگی‌های سنی ۱۴۹

۲-۲۰-۴  سطح تحصیلات ۱۵۰

۳-۲۰-۴  وضعیت مالکیت اراضی ۱۵۱

۲۱-۴  ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک ۱۵۲

۱-۲۱-۴ ویژگیهای سنی ۱۵۲

۲-۲۱-۴  سطح تحصیلات ۱۵۳

۲۲-۴ ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک ۱۵۳

۱-۲۲-۴  ویژگی‌های سنی ۱۵۳

۲-۲۲-۴  سطح تحصیلات ۱۵۴

۲۳-۴  انواع بازارهای زرشک ۱۵۵

۱-۲۳-۴  بازار سر مزرعه ۱۵۶

۲-۲۳-۴  بازار خرده فروشی ۱۵۸

۲۴-۴   سازمان بازاریابی ۱۶۰

۱-۲۴-۴  عمده فروشان ۱۶۰

۲-۲۴-۴ خریداران محلی ۱۶۱

۳-۲۴-۴  نمایندگان عمده فروش ۱۶۲

۴-۲۴-۴  میدان داران ۱۶۲

۵-۲۴-۴  دلالان ۱۶۳

۶-۲۴-۴ خرده فروشان ۱۶۳

۲۵-۴ عملیات بازاریابی زرشک ۱۶۴

۱-۲۵-۴  حمل و نقل ۱۶۴

۲-۲۵-۴ درجه بندی ۱۶۴

۳-۲۵-۴ استاندارد ۱۶۶

۴-۲۵-۴  بسته بندی ۱۶۸

۵-۲۵-۴  انبارداری ۱۶۸

۲۶-۴  اعتبار ۱۶۹

۲۷-۴  مسیر بازاریابی زرشک ۱۷۰

۲۸-۴ قیمت گذاری ۱۷۱

۲۹-۴ حاشیه بازاریابی ۱۷۲

۳۰-۴  هزینه‌های بازاریابی ۱۷۳

۳۱-۴  سود بازاریابی ۱۷۷

۳۲-۴  ضریب هزینه بازاریابی ۱۷۹

۳۳-۴  ضایعات ۱۷۹

۳۴-۴  عدم کارایی بازاریابی ۱۸۲

۳۵-۴  شفافیت بازار ۱۸۳

۳۶-۴  مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک ۱۸۴

فصل پنجم

۱-۵- مقدمه ۱۸۸

۲-۵  نتایج و بحث ۱۸۸

۳-۵  پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک ۱۹۸

منابع ۲۰۵

بازاریابی زیره و زرشک

تحقیق‌ برای‌ افزایش‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ که‌ در کشور ما امری‌ الزامی‌است‌. دراین‌ مورد گرچه‌ در مقاطع‌مختلف‌ زمانی‌ چه‌ قبل‌ و چه‌ بعد از انقلاب‌ تحقیقاتی‌ انجام‌ شده‌ است‌ اما اقدامات‌ مؤثری‌ آنچنانکه‌ باید و شایدهنوز صورت‌ نگرفته‌ است‌. تجربه‌ کشورهای‌ موفق‌ در امر توسعه‌ اقتصادی‌ نشان‌ داده‌ که‌ تجارت‌ خارجی‌ نقش‌بسیار مهم‌ و تعیین‌ کننده‌ای‌ در فرایند توسعه‌ این‌ کشورها ایفا کرده‌ و به‌ طور قطع‌ می‌توان‌ گفت‌ که‌ هیچ‌کشورتوسعه‌ یافته‌ و تازه‌ صنعتی‌ شده‌ای‌ را نمی‌توان‌ یافت‌ که‌ بدو توسعه‌ تجارت‌ و تکیه‌ بر صادرات‌ خود به‌ این‌امر نایل‌ شده‌ باشد.

الگوی‌ توسعه‌ متکی‌ به‌ صادرات‌ امروزه‌ تقریباً در میان‌ اکثر کشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ به‌صورت‌ مدل‌ غالبی‌ درآمد است‌ و از این‌ رو مشاهده‌ می‌کنیم‌ که‌ طی‌ ۱۹۸۰ بسیاری‌ از این‌ کشورها بسوی‌خصوصی‌ سازی‌ و کاهش‌ دخالت‌های‌ دولت‌ در اقتصاد، مقررات‌ زدایی‌، آزادسازی‌ تجاری‌، تلاش‌ در جهت‌جلب‌ سرمایه‌های‌ خارجی‌ و به‌ طور کلی‌ در جهت‌ حاکمیت‌ عناصر اقتصاد بازار اهتمام‌ کرده‌اند. نظریه‌ تجارت‌به‌ عنوان‌ متور رشد اقتصادی‌ دارای‌ مخالفین‌ و موافقین‌ زیادی‌ است‌.

پر بیش‌ و سنیگر از جمع‌ مخالفان‌ این‌نظریه‌ بویژه‌ در کشورهای‌ درحال‌ توسعه‌ بوده‌اند و دلیل‌ این‌ امر را تخریب‌ رابطه‌ مبادله‌ تجاری‌ این‌ کشورهامی‌دانند زیرا این‌ کشورها صادر کننده‌ مواد خام‌ و وارد کننده‌ محصولات‌ نهایی‌ می‌باشند و قیمت‌ مواد خام‌نسبت‌ به‌ محصولات‌ نهایی‌ روز به‌ روز در حال‌ کاهش‌ است‌ برخی‌ دیگر از نظریه‌پردازان‌ اقتصادی‌ همانندریکاردو، هگچر اهلین‌ و کروگمن‌ از موافقین‌ رابطه‌ مثبت‌ بین‌ رشد اقتصادی‌ و تجارت‌ خارجی‌ بوده‌ و دلیل‌ این‌امر را عمدتاً در مزیت‌های‌ نسبی‌ و فراوانی‌ نسبی‌ عوامل‌ تولید در بین‌ کشورهای‌ مختلف‌ می‌دانند اما نکته‌ این‌است‌ که‌ به‌ مرور زمان‌ و بویژه‌ پس‌ از جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ از تعداد مخالفین‌ کاسته‌ شده‌ و بر تعداد موافقین‌ افزوده‌شده‌ است‌ به‌ دیگر سخن‌ دیدگاه‌ صاحبنظران‌ در مورد نقش‌ مثبت‌ و مؤثر تجارت‌ خارجی‌ در رشد اقتصادی‌روز به‌ روز خوشبینانه‌تر شده‌ و آنرا به‌ یک‌ اصل‌ تبدیل‌ می‌نمایند.

در سالهای‌ اخیر جهت‌ توسعه‌ اقتصادی‌ کشور واستفاده‌ از تجارت‌ خارجی‌ به‌ عنوان‌ یکی‌ از محورهای‌اصلی‌ رشد وتوسعه‌ اقتصادی‌، افزایش‌ ذخایر ارزی‌، ایجاد زمینه‌های‌ اشتغال‌ و رونق‌ کسب‌ و کار برای‌ صنایع‌مختلف‌ و رهایی‌ از اقتصاد تک‌ محصولی‌ نفت‌، روند پژوهش‌ دراین‌ مورد شتاب‌ بیشتری‌ گرفته‌ است‌ هرمحصولی‌ که‌ صادر می‌شود در منطقه‌ تولید آن‌ محصول‌ رشد و توسعه‌ اقتصادی‌ ایجاد می‌شود.

جهت‌ افزایش‌صادرات‌ به‌ فعالیت‌ بازاریابی‌ و تدوین‌ استراتژیهای‌ مؤثر برای‌ ورود به‌ بازارهای‌ جهانی‌ باید بیشتر و بهترپرداخته‌ شود. جوان‌ بودن‌ جمعیت‌ کشور، توسعه‌ صادرات‌ را می‌تواند به‌ عنوان‌ یکی‌ از استراتژیهای‌ ایجاداشتغال‌ منظور داشت‌ جهت‌ وارد شدن‌ به‌ بازارهای‌ جهانی‌ نیازمند طراحی‌ استراتژی‌ مناسب‌ بازاریابی‌ بین‌المللی‌ می‌باشیم‌ در شروع‌ قرن‌ ۲۱ جهان‌ با دو تحول‌ تغییر اساسی‌ مواجه‌ است‌.

  1. روند جهانی‌ شدن‌
  2. پیشرفت‌ سریع‌ تکنولوژی‌

بنابراین‌ اتکا به‌ بازارهای‌ داخلی‌ دیگر کافی‌ است‌ گرچه‌ آسان‌تر است‌ از این‌ پس‌ باید جهانی‌ اندیشید و ملی‌و بومی‌عمل‌ نمود پیشرتف‌ ارتباطات‌ و توسعه‌ شبکه‌های‌ اطلاع‌ رسانی‌ جهانی‌ فعالیت‌های‌ بازاریابی‌ را بسیارتخصصی‌ و پیچیده‌ نموده‌ است‌ بازاریابی‌ را به‌ صورت‌ یکی‌ از محورهای‌ اصلی‌ فعالیت‌ بازرگانی‌ و مدیریتی‌درآورده‌ است‌.

در بازاریابی‌ جهانی‌ باید به‌ عوامل‌ اصلی‌ محیطی‌ که‌ پیوست‌ در حال‌ تغییر و تحول‌ و تعامل‌ بایکدیگر هستند مانند اقتصاد، تکنولوژی‌، سیاست‌، قانون‌ و فرهنگ‌ توجه‌ کافی‌ مبذول‌ داشت‌ و استراتژی‌بازاریابی‌ برای‌ هر کشور را با توجه‌ به‌ این‌ عوامل‌ طراحی‌ نمودد و به‌ ویژه‌ ارزشهای‌ فرهنگی‌ محیط‌ را برای‌افزایش‌ فروش‌ در نظر گرفت‌. فرویپاشی‌ شوروی‌ سابق‌ و حرکت‌ کشور چین‌ به‌ طرف‌ اقتصاد بازار، آزادی‌کشورهای‌ اروپای‌ شرقی‌، تشکیل‌ اتحادیه‌ اروپا، رشد و توسعه‌ اقتصادی‌ کشور جنوب‌ شرق‌ آسیا و… همگی‌فرصت‌های‌ نوین‌ بازاریابی‌ را به‌ ارمغان‌ آورده‌اند.

توسعه‌ GATT (موافقن‌ کلی‌ روی‌ تعرفه‌ گمرکی‌ و تجارت‌) وسازمان‌ و نهادهای‌ اقتصادی‌ جهانی‌ و منطقه‌ای‌ همکاریهای‌ اقتصادی‌ و بازرگانی‌، WTO (سازمان‌ تجارت‌جهانی‌) تسهیلات‌ و تمهیدات‌ فعالیت‌ بازاریابی‌ و بازرگانی‌ را بوجود آورده‌اند به‌ همان‌ نسبت‌ هم‌ با رقابت‌آزادند مواجه‌ شدن‌، تمیهدات‌ و محدودیت‌هایی‌ را بجود آورده‌اند و رقابت‌ از قیمت‌ به‌ رقابت‌ بد کیفیت‌ وبسته‌بندی‌ انتقال‌ یافته‌ است‌ پایان‌ جنگ‌ سرد سیاسی‌ جای‌ خود به‌ جنگ‌ سرد اقتصادی‌ و تبلیغاتی‌ و فعالیت‌مناسب‌ بازاریابی‌ داده‌ است‌ در قرن‌ ۲۱ شرکت‌ها و کشورهایی‌ برنده‌ خواهند بود

که‌ با نوآوری‌ و فعالیت‌مناسب‌ بازاریابی‌ از طریق‌ طراحی‌ استراتژیهای‌ بازاریابی‌ بتوانند فرصت‌های‌ نوین‌ تجاری‌ را کشف‌ نموده‌ و اآنها بهره‌ برداری‌ نمایند و هرچه‌ بیشتر در صحه‌ تجارت‌ و رقابت‌ جهانی‌ وارد شده‌ و فعال‌ باشند و تبوانند سهم‌مناسبی‌ از این‌ بازار را گرتفه‌ و آرنا حفظ‌ نموده‌ و درآینده‌ توسعه‌ بخشند با توجه‌ به‌ نکات‌ فوق‌ و نیز شرایط‌ بوجود آمده‌ در نظام‌ تجارت‌ جهانی‌ تمامی‌کشورها و بویژه‌ کشورهای‌ درحالت‌ وسعه‌ بر آن‌ شده‌اند که‌ بانگرشی‌ جامعه‌ و با توجه‌ به‌ تحولات‌ اقتصاد بین‌الملل‌ برنامه‌های‌ توسعه‌ اقتصادی‌ خود را مورد ارزیابی‌ قراردهند

بدیهی‌ است‌ جمهوری‌ اسلامی‌ایران‌ نیز به‌ عنوان‌ یک‌ کشور در حال‌ توسعه‌ که‌ تاکنون‌ اقتصاد غیرنفتی‌ آن‌نقش‌ و حضور چندانی‌ دراقتصاد بین‌ الملل‌ نداشته‌ نمی‌توانست‌ از این‌ جریان‌ و تحولات‌ جهانی‌ مستثنی‌ باشداز آنجا که‌ حضور ایران‌ در صحنه‌ اقتصاد بین‌ الملل‌ طی‌ چند دهه‌ گذشته‌ عمدتاً به‌ فروش‌ نفت‌ خام‌ و ورود انواع‌کالاها خلاصه‌ شده‌ است‌ لذا برنامه‌های‌ توسعه‌ اقتصادی‌ کشور هیچگاه‌ در پیوند ارگانیک‌ و توسعه‌زا با تجارت‌خارجی‌ و توسعه‌ صادرات‌ قرار نگرفت‌ به‌ نظر می‌رسد که‌ دستیابی‌ به‌ هر گونه‌ راه‌ حل‌ در جهت‌ رفع‌ و یاتخفیف‌ مشکل‌ فوق‌ و نیز برقراری‌ ارتباط‌ میان‌ هر یک‌ از بخشهای‌ اقتصادی‌ کشور و ازجملهبخش‌ کشاورزی‌ بااقتصاد بین‌ الملل‌ مستلزم‌ ایجاد سیاست‌های‌ مناسب‌، اعمال‌ دیدگاه‌های‌ مقتضی‌ و اجرای‌ برنامه‌های‌ زیربنایی‌و مستمری‌ خواهد بود که‌ براساس‌ بررسیها و پژوهشهای‌ جامع‌ ارائه‌ و تهیه‌ گردیده‌ است‌ بی‌تردید نتایج‌مجموعه‌ پژوهشهای‌ این‌ پروژه‌ می‌تواند شنخت‌ لازم‌ را برای‌ سیاست‌گذاری‌ و اتخاذ راهکارهای‌ پایه‌ برای‌توسعه‌ تجارت‌ کشاورزی‌، حضور مؤثر در بازارهای‌ بین‌المللی‌ روند الحاق‌ به‌ سازمان‌ جهانی‌ تجارت‌، مقابله‌ بااثرات‌ منفی‌ ناشی‌ از اجرای‌ موافقتنامه‌ WTO به‌ بخش‌ کشاورزی‌ و سایر مسائل‌ مرتبط‌ در اختیار قرار می‌دهد.

آنچه‌ پیش‌ روی‌ دارید حاصل‌ پژوهشی‌ است‌ با عنوان‌ بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ زیره‌ و زرشک‌ در استان‌خراسان‌ هدف‌ کلی‌ این‌ مطالعه‌ بررسی‌ وضعیت‌ بازاررسانی‌ و بازاریابی‌ محصولات‌ فوق‌ الذکر در سطوح‌مختلف‌ تولید کننده‌، عمده‌ فروش‌، خرده‌ فروش‌ و صادر کننده‌ و نیز تعیین‌ سیر حاشیه‌، کارآیی‌ و ضریب‌ هزینه‌بازاریابی‌ این‌ دو محصول‌، بررسی‌ عوامل‌ مؤثر برحاشیه‌ خرده‌ فروشی‌، ضایعات‌ و کارآیی‌ بازاریابی‌ زیره‌ وزرشک‌ بررسی‌ و شناخت‌ وضعیت‌ رقبای‌ بالقوه‌ و اصلی‌ صادراتی‌ در بازارهای‌ نهایی‌، هدف‌، برآورد توابع‌عرضه‌ و تقاضای‌ صادرات‌ محصولات‌ فوق‌، شناسایی‌ مسیرهای‌ صادراتی‌ در بازارهای‌ جهانی‌ و بین‌المللی‌ ودر نهایت‌ ارائه‌ راهکارهای‌ مناسب‌ جهت‌ بهبود بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ آنها در داخل‌ و خارج‌ کشور و توسعه‌صادرات‌ زیره‌ و زرشک‌ می‌باشد.

۲-۱ ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌

بخش‌ کشاورزی‌ به‌ عنوان‌ یکی‌ از بخش‌های‌ قدیمی‌و اصلی‌ در اقتصاد کشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ از جمله‌ایران‌ می‌باشد گرچه‌ در فرآیند توسعه‌ کشور از اهمیت‌ اقتصادی‌ این‌ بخش‌ کاسته‌ شده‌ است‌ اما هنوز سهم‌عمده‌ای‌ از تولید ناخالص‌ داخلی‌، اشتغال‌ و تجارت‌ خارجی‌ بدون‌ نفت‌ را تشکیل‌ داده‌ و نیز بدلایل‌ تأمین‌نیازهای‌ غذایی‌ کشور و ضروری‌ جامعه‌ و داشتن‌ مساعدت‌هایی‌ در رشد اقتصادی‌ کشور از جایگاه‌ خاصی‌برخوردار است‌.

نظر به‌ اینکه‌ حدود یک‌ سوم‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ ایران‌ از بخش‌ کشاورزی‌ است‌ و با توجه‌ به‌ارزبری‌ پایین‌ این‌ بخش‌ نسبت‌ به‌ سایر بخش‌های‌ اقتصاد کشور و وابستگی‌ کم‌ آن‌ به‌ تکنولوژی‌ پیچیده‌ می‌توان‌با توسعه‌ صادرات‌ محصولاتی‌ که‌ از نظر شرایط‌ اقلیمی‌، اقتصادی‌ و فرهنگی‌ دارای‌ مزیتن‌ سبی‌ می‌باشند باتوجه‌ به‌ بحث‌ عضویت‌ ایران‌ در سازمان‌ تجارت‌ جهانی‌ (WTO) بخشی‌ از ارز مورد نیاز کشور را تأمین‌ ومساعدت‌ قابل‌ توجهی‌ به‌ سایر بخشهای‌ اقتصاد در جراین‌ توسعه‌ اقتصادیا نجام‌ گیرد به‌ منظور افزایش‌ کارآیی‌و بهبود نظام‌ بازاررسانی‌ محصولات‌ کشاورزی‌ در کشرو ایران‌ و نیز توسعه‌ صادرات‌ آنها با توجه‌ به‌ رقابت‌های‌جهانی‌ در زمینه‌ بازار محصولات‌ کشاورزی‌ نیاز به‌ تحقیقات‌ اقتصاد کشاورزی‌ در مورد محصولات‌ و مناطقی‌که‌ دارای‌ مزیتن‌ سبی‌ از نظر تولید، بازاریابی‌، صادرات‌ هستند روز به‌ روز محسوس‌تر می‌شود.

کشور ایران‌ باتنوع‌ وسیع‌ آب‌ و هوایی‌ در پاره‌ای‌ از مناطق‌ آن‌ در زمینه‌ تولید برخی‌ از محصولات‌ کشاورزی‌نظیر پسته‌، خرما، کشمش‌، بادام‌، گردو و زعفران‌ و زیره‌ و زرشک‌ از مزیت‌ نسبی‌ قابل‌ توجهی‌ برخوردار است‌لذا جهت‌ اتخاذ سیاست‌های‌ مطلوب‌ در زمینه‌ بهبود نظام‌ بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ و توسعه‌ صادرات‌ آنها نیاز به‌مطالعات‌ اقتصادی‌ به‌ صورت‌ علمی‌حائز اهمیت‌ می‌باشد.

زیره‌ و زرشک‌ به‌ عنوان‌ یکی‌ از گرانترین‌ ادویه‌ جهان‌ با خصوصیات‌ و ویژگیها و مصارف‌ گوناگون‌ غذایی‌ وزیره‌ سبز نیز به‌ عنوان‌ ادویه‌ با مصارف‌ گوناگون‌ و استفاده‌های‌ صنعتی‌ و دارویی‌ می‌توانند از جایگاه‌ ویژه‌ای‌ درصادرات‌ محصولات‌ کشاورزی‌ برخوردار باشند سهم‌ تولید کشورمان‌ با بیش‌ از ۶۰ درصد کل‌ تولید زیره‌ وزرشک‌ در جهان‌ به‌ عنوان‌ بزرگترین‌ تولید کننده‌ و صدور بیش‌ از ۸۰ درصد آن‌ و در مورد زیره‌ سبز به‌ عنوان‌بزرگترین‌ تولید کننده‌ با سهمی‌حدود ۳۵ درصد تجارت‌ جهانی‌ و صدور حدود ۹۵ درصد در صورت‌ یافتن‌جایگاه‌ و ارزش‌ واقعی‌ آنها در بازارهای‌ جهانی‌ با توجه‌ به‌ نقش‌ تعیین‌ کننده‌ کشور ما در حال‌ حاضر و تقویت‌ آن‌در آینده‌ از جمله‌ نکات‌ ارزشمند آن‌ در بین‌ جایگاه‌ محصولات‌ صادراتی‌ کشور است‌.

مزیت‌ نسبی‌ واهمیتی‌ که‌این‌ محصولات‌ از نظر تولید، سطح‌ زیر کت‌ و اشتغال‌ زایی‌ در مناطق‌ مختلف‌ کشور بویژه‌ استانهای‌ خراسان‌دارد و نیز قابلیت‌ توسعه‌ صادرات‌ این‌ محصولات‌ در بازار جهانی‌ که‌ می‌تواند منجر به‌ افزایش‌ درآمدهای‌ارزی‌ کشور شود آنها را از جایگاه‌ ویژه‌ای‌ برخوردار نموده‌ است‌ اما وجود مسائل‌ و مشکلات‌ مختلف‌ چه‌ درزمینه‌های‌ تولید و نحوه‌ عمل‌ آوری‌ این‌ محصولات‌ توسط‌ کشاورزان‌ که‌ عمدتاً بدلیل‌ عدم‌ توجه‌ کافی‌ به‌ساختار نظام‌ بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ و نداشتن‌ یک‌ تشکیلات‌ منسجم‌ که‌ کلیه‌ مراحل‌ تولید، بازاریابی‌،بازاررسانی‌ و صادرات‌ را تحت‌ پوشش‌ قرار دهد، است‌ و باعث‌ گردیده‌ که‌ علیرغم‌ کیفیت‌ مرغوب‌ این‌محصولات‌ نسبت‌ به‌ نمونه‌های‌ خارجی‌ آنها زیره‌ و زرشک‌ ایران‌ وضعیت‌ مناسبی‌ را در بازار جهانی‌ نداشته‌باشند ایران‌ به‌ عنوان‌ بزگترین‌ تولید کننده‌ زیره‌ و زرشک‌ دنیا هنوز در بازار جهانی‌ جایگاه‌ مشخص‌ و روشنی‌ندارد ومجبور است‌ بدلایل‌ فوق‌ از جمله‌ تبلیغات‌ منفی‌ رقبا محصول‌ خود را به‌ کمتر از نصف‌ قیمت‌ جهانی‌ به‌فروش‌ رساند بنباراین‌ باتوجه‌ به‌ اهمیت‌ زیره‌ و زرشک‌ ایران‌ و وضعیت‌ خاص‌ آنها، ساختار اقتصادی‌ این‌محصولات‌ در عرصه‌های‌ تولید، بازاریابی‌، بازاررسانی‌ و صادرات‌ نیاز به‌ بازنگری‌ و تحول‌ اساسی‌ دارد

لذا دراین‌ مطالعه‌ وضعیت‌ بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ و صادرات‌ این‌ محصولات‌ به‌ صورت‌ مطالعه‌ موردی‌ در مناطق‌عمده‌ کشت‌، در استان‌ خراسان‌ مورد بررسی‌ قرار گرفته‌ است‌ اضافه‌ بر آن‌ با توجه‌ به‌ محدودیت‌ منابع‌ مختلف‌لزوم‌ افزایش‌ بهره‌وری‌ استفاده‌ از منابع‌ مختلف‌ از جمله‌ زمین‌ و سرمایه‌ محسوس‌ است‌ به‌ بارو آرنارد وواساوادا (۱۹۹۵) توسعه‌ صادرات‌ از دو طریق‌ عمده‌ می‌تواند موجب‌ رشد بهره‌وری‌ گردد آن‌هامعتقد هستندکه‌ توسعه‌ صادرات‌ از یکسو موجب‌ دسترسی‌ به‌ بازارهای‌ جدید و در نتیجه‌ افزایش‌ ظرفیت‌ تولیدی‌ و احدهادر کشورهای‌ صادر کننده‌ می‌شود این‌ امور موجب‌ کاهش‌ هزینه‌ متوسط‌ تولید هر واحد از محصول‌ و افزایش‌بهره‌وری‌ تولید می‌شود

اضافه‌ بر آن‌ با گسترش‌ صادرات‌ و ورود واحدهای‌ تولید به‌ بازارهای‌ جهانی‌ درجه‌رقابت‌ بین‌ تولید کنندگان‌ افزایش‌ می‌یابد لذا بنگاه‌های‌ تولیدی‌ به‌ منظور تضمین‌ ادامه‌ حضور خود در بازار وهمچنین‌ افزایش‌ و یا حداقل‌ حفظ‌ سهم‌ صادراتی‌ خود مجبور به‌ افزایش‌ بهره‌وری‌ و توان‌ مدیریتی‌ خودمی‌گردند این‌ امر هب‌ نوبه‌ خود موجب‌ استفاده‌ مناسب‌تر از منابع‌ تولید و رشد بهره‌ وری‌ خواهد شد از سوی‌دیگر به‌ عقیده‌ نهدا و دهادش‌ وار (۱۹۹۳)، افزای‌ بهره‌وری‌ استفاده‌ از نهاده‌ها م‌ی‌تواند موجب‌ کاهش‌هزینه‌های‌ تولید محصول‌ و پیشرفت‌ تکنولوژی‌ تولید این‌ محصول‌ و در نتیجه‌ افزایش‌ صادرات‌ شود با توجه‌ به‌فقدان‌ انتشار مطالعات‌ اقتصادی‌ جامع‌ در زمینههای‌ فوق‌ در مورد زیره‌ سبز و زرشک‌ ایران‌ ضرورت‌ و اهمیت‌این‌ تحقیق‌ ضروری‌ است‌.

۳-۱ اهداف تحقیق

۱- بررسی وشناخت عملیات بازار رسانی زیره و زرشک.

۲- تعیین مسیر، حاشیه، سود، کارایی وضریب هزینه بازازیابی زیره و زرشک.

۳- برآورد هزینه خدمات بازاریابی و بررسی عوامل موثر بر حاشیه بازاریابی زیره و زرشک.

۴-بررسی و شناخت وضعیت رقبای بالقوه صادراتی در بازارهای نهایی وهدف.

 ۵- تعیین شفافیت یا عدم شفافیت بازار زیره و زرشک.

۶- ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود وضعیت بازاریابی زیره و زرشک.

۷- برآورد توابع عرضه داخلی، تقاضای داخلی وعرضه صادراتی زیره و تعیین عوامل موثر بر آن.

۴- ۱ فرضیات تحقیق

۱- بازار زیره از شفافیت کامل برخوردار است

۲- میزان ضایعات زیره و زرشک کمتراز ۱۰ درصد است.

رابطه حاشیه با؟ به هزینه بازاریابی وقیمت خرده فروشی مثبت است.

بازار زرشک از شفافیت کامل برخوردار است.

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%a8%d9%8a-%d8%b2%d9%8a%d8%b1%d9%87-%d9%88-%d8%b2%d8%b1%d8%b4%d9%83/feed/ 0
پایان نامه رایگان رابطه بین عزت نفس مدیران و اثر بخشی آنان در مدارس راهنمایی https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b9%d8%b2%d8%aa-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d8%a7%d9%86/ https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b9%d8%b2%d8%aa-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d8%a7%d9%86/#respond Fri, 27 Sep 2019 06:40:25 +0000 https://bankmaghaleh.com/?post_type=download&p=5067 رابطه بین عزت نفس مدیران و اثر بخشی آنان در مدارس راهنمایی ناحیه ۲ شهر مشهد در سال تحصیلی ۸۳-۱۳۸۲

پایان نامه دوره کارشناسی رشته مدیریت آموزشی

 

پژوهش حاضر به منظور رابطه بین عزت نفس مدیران و اثر بخشی آنان در مدارس راهنمایی دخترانه ناحیه ۲ آموزش و پرورش شهرستان مشهد انجام گرفت. فرضیه اساسی در این پژوهش آن است که بین عزت نفس مدیران و اثر بخشی آنان در مدارس ارتباط معنی داری وجود دارد.

جامعه اماری در این تحقیق کلیه مدیران مدارس راهنمایی دخترانه (۲۰نفر) و کلیه معلمان (۲۲۰ نفر) در ناحیه ۲ شهر مشهد است.

گروه مورد بررسی کلیه مدیران مدارس راهنمایی دخترانه (۲۰N=) است. بنابراین برای گروه مدیران از روش سرشماری بجای نمونه گیری استفاده شده است و حجم نمونه برای گروه معلمان ۵۵ نفر می باشد. ابزار گرد آوری اطلاعات در این پژوهش را در یک پرسشنامه محقق ساخته تحت عنوان (اثر بخشی مدیران) که برای تعیین اثر بخشی مدیران توسط معلمان مربوطه تکمیل می گردید و دیگر یک تست (مقیاس عزت نفس آیزنک) برای تعیین عزت نفس مدیران که توسط خود مدیران پاسخ داده می شود تشکیل می دهد.

روش تحقیق در این بررسی همبستگی است و برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی استفاده شده است.

نتایج به دست آمده عبارتند از :

۱-   بین عزت نفس مدیران و اثر بخشی آنان رابطه معنا داری وجود دارد.

۲-  بین اثر بخشی مدیرانی که عزت نفس بالا دارند و مدیرانی که عزت نفس پایین دارند تفاوت معنی دار وجود دارد.

۳-  بین اثر بخشی مدیرانی که عزت نفس بالا دارند با مدیرانی که عزت نفس متوسط دارند تفاوت معنی داری وجود ندارد.

۴-  بین اثر بخشی مدیرانی که عزت نفس متوسط دارند با مدیرانی که عزت نفس پایین دارند تفاوت معنی دار وجود دارد.

نتایج به دست آمده گویای این واقعیت است که هر چه عزت نفس مدیران بالاتر باشد ، اثر بخشی آنان بیشتر است و برعکس. وهمچنین بیشتر مدیران مدارس تقریبا از عزت نفس بالایی برخوردار می باشند.

پایان نامه دوره کارشناسی رشته مدیریت آموزشی

پایان نامه دوره کارشناسی رشته مدیریت آموزشی

فهرست مطالب :

چکیده۱

فصل اول :مقدمه تحقیق۳

۱-۱  بیان مساله۶

۱-۲ ضرورت و اهمیت تحقیق۹

۱-۳       اهداف تحقیق  ۱۲

۱-۴فرضیه هاُی تحقیق۱۳

۱-۵تعرُیف متغیرهای اصلی تحقیق۱۳

فصل دوم: بررسُی مطالعات پیشین۱۵

۲-۱ خود۱۷

۲-۲ خودپنداره۲۲

۲-۳ عزت نفس۲۶

۲-۴ عزت نفس و جنسیت۳۰

۲-۵ اثر بخشی ۳۲

۲-۶ نقش مدیر در اثر بخشی مدارس۳۴

۲-۷ معُیارهای ارزیابی اثربخشی مدیران۳۵

۲-۸ ویژگی هاُی مدیران اثر بخش ۴۳

فصل سوم :روش اجرای تحقیق۴۸

۳-۱روش تحقیق ۴۹

۳-۲جامعه آماری۴۹

۳-۳ حجم نمونه۴۹

۳-۴روش نمونه گیری۵۰

۳-۵ ابزار تحقیق۵۰

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها۵۳

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادها۶۰

۵-۱ نتایج مربوط به فرضیه اول۶۱

۵-۲ نتایج مربوط به فرضیه دوم۶۲

۵-۳ نتایج مربوط به فرضیه سوم۶۲

۵-۴ نتایج مربوط به فرضیه چهارم۶۳

۵-۵ نتیجه گیری کلی۶۴

۵-۶ محدودیت ها۶۴

۵-۷ پیشنهادها۶۵

منابع فارسی۶۶

ضمائم۶۸

ضمیمه ۱: تست آُیزنک۶۹

 

]]>
https://bankmaghaleh.com/downloads/%d8%b9%d8%b2%d8%aa-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d9%85%d8%af%d9%8a%d8%b1%d8%a7%d9%86/feed/ 0